Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Ringen met rookkwarts

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Rookkwarts ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gegarandeerd de laagste prijs
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Verras haar met een zelf ontworpen design
Ringen met Rookkwarts

De edelsteen Rookkwarts staat bekend om zijn fantastische bruine kleur. De diep bruine kleur van deze edelsteen geeft een sieraad een zachte look maar exclusieve look. De mooie kleur die de Rookkwarts rijk is, is gemakkelijk te combineren met iedere outfit en maakt het toegankelijk voor iedere dag.

Rookkwarts wordt veel gebruikt in combinatie met rosé goud en witgoud. De meest exclusieve merken die met edelstenen werken gebruiken ook vaak deze combinatie. Onze site heeft een mooie configurator waarmee u zelf de mooiste ontwerpen kunt maken. U kunt kiezen uit 13 edelstenen en verschillende kleuren goud. Gemiddeld zijn er 1400 combinaties te maken met een enkele ring.

Omdat iedere ring uniek is wordt deze met de hand vervaardigd door onze goudsmeden in ons eigen atelier. Dit zorgt voor een unieke ring met rookkwarts die met de grootste zorg is vervaardigd. Omdat wij alles in eigen huis vervaardigen kunnen wij uitzonderlijke prijzen rekenen. Vergelijk ons maar eens met een ander.

Rookkwarts heeft een hardheid van 7 op de schaal van Mohs. De edelsteen wordt het meest gevonden in Brazilië, Bolivia, Spanje en Madagaskar.