Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Ringen met gele saffier

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Gele saffier ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gegarandeerd de laagste prijs
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs
Ringen met gele Saffier

Ringen met gele Saffier zijn erg geliefd in de modewereld. De edelsteen saffier is prachtig in combinatie met verschillende edelmetalen. De saffier is een steen die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Alhoewel de blauwe kleur de meest bekende kleur is, is de gele variant ook echt prachtig. De saffieren die door Diamondsbyme aangeboden worden, zijn perfect geslepen en hebben hierdoor de perfecte kleur. De edelsteen saffier is transparant en schittert prachtig!

De saffier is een steen die tot de korund familie behoort en die, behalve in rood, in alle kleuren verkrijgbaar is. Ringen met geel saffier, worden ook wel fancy saffieren genoemd.

Op onze site kunt u zelf combineren met verschillende edelstenen, hierdoor kunt u een unieke ring samenstellen die niemand anders heeft. Iedere ring wordt door onze goudsmeden in eigen atelier met de hand vervaardigd. Vergelijk eens onze prijzen met een ander en u zult versteld staan.

Een van de meeste bekende verlovingsringen met saffier is die van Kate Middleton en Princess Diana. Op zoek naar een ander edelmetaal of ander sieraad? Neem een kijkje op onze website en laat u betoveren door al het moois!