Amethist ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Ringen met amethist

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Amethist ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Verras haar met een zelf ontworpen design
Ringen met Amethist

Ringen met de edelsteen Amethist s hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Met ringen van Amethist kunt u alle kanten op; het is een uitstekend geschenk voor een jubileum, verjaardag of zelfs voor Moederdag! Uiteraard zijn ringen met de edelsteen Amethist ook leuk om aan jezelf te geven.

De Amethist is een populaire edelsteen in de prachtige kleur paars. Het kleurenspectrum varieert van zacht violet tot diep paars. Deze populaire edelsteen is een van de meest gebruikte stenen als het gaat om het slijpen van speciale vormen. Ook beschikt de amethist over een helderheid waarmee de mooiste creaties gemaakt kunnen worden.

Over de jaren heen is een uniek sieraad weer een trend aan het worden. De mooie paarse kleur van amethist ziet u dan ook steeds meer terug bij de grote merken die met edelstenen werken. Vaak wordt amethist in een ring gecombineerd met andere edelstenen om de ring nog leuker te maken. Dit was een van de redenen om onze website te maken zoals hij nu is. Met onze configurator bent u vrij om te combineren met vele andere edelstenen en metalen. Zo ontwerpt u een ring welke u niet zomaar ergens anders zult vinden.