Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Oorbellen met zwarte diamant

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Zwarte diamant ',
Levenslange garantie
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gegarandeerd de laagste prijs
Oorbellen met zwarte Diamant

De zwarte diamant is een mysterieuze steen en zijn diepe zwarte kleur past perfect in oorbellen. Deze prachtige edelsteen beschikt over een kleur zo zwart als de nacht en lijkt op een bodemloze bad, gevuld met inkt, wanneer je door de steen probeert heen te kijken. De krachtige zwarte kleur van de steen is een mooie tegenhanger van het zilver in uw oorbellen.

Het dragen van zwarte stenen in sieraden is de laatste jaren een ware trend geworden. Doordat de kleur zwart zich gemakkelijk aanpast aan de omgeving en de drager van de kleur, kunnen er prachtige oorbellen gecreëerd worden met toevoeging van de zwarte diamant.

De zwarte edelsteen komt echt tot leven in uw oorbellen. Ga voor een mooie ovale vorm in uw oorbellen voor elegante oorbellen en voor een speelse uitstraling kunt u ook grotere, vierkante zilveren knoppen kiezen met een zwarte diamant in een ronde of rechthoekige vorm. U kunt eindeloos spelen met vormen totdat u het gewenste resultaat bereikt en een uniek paar oorbellen aan uw oren heeft hangen waarmee u de show kunt stelen. Want de zwarte diamant is uitmuntend in het stelen van de show en aandacht.

Oorbellen met zwarte diamant zijn betaalbare oorbellen. Zwarte diamant is niet zo duur als de witte doorzichtige diamant maar heeft wel alle mooie kenmerken van deze kleur. Omdat de diamant zo hard is kan hij perfect worden geslepen waardoor hij een uitzonderlijke glans heeft. Zo stralen oorbellen met zwarte diamant enorm.

U kunt ook uw eigen ontwerp of idee naar ons opsturen, onze designers bespreken graag met u de mogelijkheden voor het maken van de mooiste oorbellen met zwarte diamant. Laat ons u verbazen met de mogelijkheden en neem gewoon eens contact met ons op.