010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Oorbellen met citrien

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Citrien ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs
Levenslange garantie
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Oorbellen met Citrien

Citrien behoort tot de quartz familie en wordt meestal gevonden in zijn citroen gele kleur. De meest waardevolle cirtienen zijn de stenen die neigen naar een wat oranje kleur. De naam ‘citrien’ komt van de citrus vrucht, vanwege zijn gele kleur. Citrien is de geboortesteen van de maand november en hoort dus bij de sterrenbeelden Schorpioen en Boogschutter.

In onze sieraden gebruiken wij citrien edelstenen die over de perfecte slijpsel en kleur beschikken. We zijn trots dat wij deze mooie steen aan jou kunnen aanbieden!

Citrien heeft een hardheid van 7 op de schaal van Mohs, net als vele andere quartz stenen. Citrien wordt het meest gevonden in Brazilië, maar ook in Madagaskar en de Sovjet Unie. Over het algemeen is Citrien waardevoller dan de steen Amethist. Veel citrien die verkocht wordt is niet op natuurlijke wijze aan zijn kleur gekomen en wordt door het verhitten met bijvoorbeeld rookkwarts opgelicht naar een gele kleur.

Van oudsher gelooft men dat citrien je helpt om je concentratie te verbeteren, transpiratie tegen te gaan en futloosheid te verminderen. Tevens staat citrien bekend om zijn reinigend en herstellend vermogen. Door zijn mooie geel/oranje kleur past deze steen goed bij witgoud en zilver. Dit is een frisse combinatie en het geeft een speelse maar elegante uitstraling.

Diamondsbyme geeft u de mogelijkheid om een een keuze te maken uit de verschillende slijpvormen die beschikbaar zijn voor Citrien, zo kunt u de mooiste oorbellen met citrien ontwerpen en eventueel zelf combineren met andere edelstenen. Dit is een concept dat uniek is in Nederland.

We voeren inmiddels meerdere oorbellen met citrien in ons assortiment. Dagelijks worden er ontwerpen aan onze site toegevoegd. We zouden nog veel meer oorbellen willen tonen aan u maar helaas is dit een lang proces wat geleidelijk verloopt.

U kunt ook uw eigen ontwerp of idee naar ons opsturen, onze designers bespreken graag met u de mogelijkheden voor het maken van de mooiste oorbellen met citrien. Laat ons u verbazen met de mogelijkheden en neem gewoon eens contact met ons op.