Filter
Klantenservice

Betalen

met de volgende betaalmethodes

Het betalen van je bestelling gaat via Pay.nl en is geheel veilig. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden:

 • iDEAL
  Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren, is het mogelijk om met iDEAL te betalen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je met iDEAL betaalt.

 • Creditcard
  Bij DiamondsByMe kun je betalen met de volgende creditcards: Visa, MasterCard en American Express. Ook bij het betalen met creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 • Digitale acceptgiro via AfterPay
  AfterPay voert het volledige proces van achteraf betalen uit voor DiamondsByMe. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt, nadat je het gekochte product hebt ontvangen. Je kunt bij ons betalen met AfterPay tot een bedrag van € 500,00 als je voor de eerste keer besteld via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kan je tot € 750,00 bestellen. Wil je liever achteraf betalen voor een bedrag hoger dan € 750,00, neem dan even contact met ons op. Voor vragen en meer informatie verwijzen we je door naar de website van AfterPay www.afterpay.nl. Wanneer je betaalt via AfterPay, worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

 • Paypal
  Paypal is wereldwijd een van de meest gebruikte online betaalmethodes. Wil je weten hoe dit werkt? Klik dan hier https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/how-paypal-works. Wanneer je betaalt met PayPal worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

 • Giropay
  Giropay is voor klanten met Duitse bankpas van Sparkassen, Duitse Postbank en Volksbanken Raiffeisenbanken.

 • Bancontact/Mister Cash
  Voor de Belgische klanten is er de betaalmethode Mister Cash. Mister Cash ondersteunt de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank. Zakelijke klanten kunnen bij DiamondsByMe ook op rekening kopen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via info@diamondsbyme.nl. Wij verzoeken je om een gewaarborgd uittreksel van de KvK mee te sturen, deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden.

 • Capayable: betalen in 3 maanden
  Wij bieden jou ook de mogelijkheid om in 3 maanden te betalen. Wij brengen bij deze betaalwijze €10,- administratiekosten in rekening. Capayable biedt de mogelijkhied om tot € 3000,- in termijnen te betalen.