Filter
Klantenservice

Achteraf betalen

Het kopen van een mooi sieraad is vaak een hele investering, en daarom bieden wij je de mogelijkheid om achteraf te betalen! Bij DiamondsByMe kun je achteraf betalen met Capayable of Afterpay.

Capayable

Grote aankopen zijn nooit fijn om in één keer te moeten betalen. Met Capayable kunnen wij je de mogelijkheid bieden om jouw aankoop in 3 maanden te betalen. Om het gespreid betalen nog voordeliger voor je te maken, betaal je op deze ‘lening’ GEEN rente. De enige extra kosten die bij Capayable in rekening worden gebracht zijn €10,- aan administratiekosten. Betalen met Capayable kan tot een bedrag €3000,-. Indien je in aanmerking komt voor de betaalwijze van Capayable, betaal je de eerste termijn van 33% direct via ideal, voor de andere 2 termijnen krijg je per maand een factuur. Geïnteresseerd in betalen via Capayable? Voor meer informatie verwijzen we je door naar de website www.capayable.com.

Afterpay

Een tweede optie voor achteraf betalen is door te betalen via AfterPay. Indien je voor AfterPay kiest, ontvang je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail, nadat je het gekochte product hebt ontvangen. Bestel je voor de eerste keer via AfterPay? Dan kan je betalen tot een bedrag van €500,-. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kan je tot een maximum van €750,- bestellen. Wanneer je betaalt via AfterPay, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Wil je meer weten over AfterPay? Voor meer informatie verwijzen we je door naar de website www.afterpay.nl