Filter
Klantenservice

Verzenden

Informatie over uw zending

Binnen Nederland, België en Duitsland worden alle bestellingen gratis verzonden!

Voor bestellingen vanuit overige EU landen, rekenen wij € 8,95.

 • Levertijd
  Hoe lang is jouw pakket onderweg Bij alle producten wordt er een indicatie van de levertijd weergegeven. Het kan voorkomen dat een artikel net iets meer aandacht nodig heeft. Wanneer dit het geval is, brengen wij je natuurlijk op de hoogte.
 • Onze bestellingen worden verstuurd met PostNL. Zodra wij jouw bestelling aanbieden bij PostNL ontvang je een e-mail met een Track and Trace code. Via deze Track and Trace code kun je jouw zending volgen op de website van PostNL. Na deze verzendbevestiging wordt je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij jou afgeleverd.

 • Levering bij meerdere artikelen
  Wanneer je meerdere artikelen hebt besteld, proberen wij deze artikelen in één zending bij je af te leveren. De levertijd van jouw bestelling wordt in dit geval gelijk aan het artikel wat de langste levertijd heeft. Wil je graag dat wij de artikelen verzenden in deelleveringen? Neem dan even contact met ons op.

 • Vertraging
  Wanneer wij jouw bestelling hebben verzonden maar je hebt deze nog niet hebt ontvangen, kun je het beste 2 tot 3 werkdagen wachten. 98% van de pakketten worden door PostNL de eerstvolgende werkdag na verzending afgeleverd. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat PostNL jouw pakket niet binnen 24 uur aflevert. Mocht het zo zijn dat je het pakket na 3 werkdagen nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij je vriendelijk jouw ordernummer bij de hand te houden.

 • Verpakking
  Wij passen onze verpakkingsmaterialen aan op de bestelling. Dus koop je een mooie verlovingsring bij DiamondsByMe, zit deze uiteraard in een open klapbaar doosje. Naast deze ringendoosjes hebben wij nog andere verpakkingen in ons assortiment. Een voorbeeld daarvan vind je boven aan deze pagina.

 • Discrete verzending
  De door jou bestelde sieraden worden discreet verzonden. Dit wil zeggen dat er op de verzend doos geen logo of naamsvermelding staat. Het enige wat er op de label zal staan is: DBM bv. Je kunt er dus op vertrouwen dat het cadeau ook echt een cadeau blijft.