Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Fantasie verlovingsringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Fantasie ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Stel online de ultieme verlovingsring samen
Een uniek sieraad voor ieder budget

Als je een aanzoek wilt doen, moet dit natuurlijk speciaal zijn. Je hebt er waarschijnlijk lang over nagedacht. Hoe ga je het aanzoek inleiden? Hoe verras je jouw aanstaande? In gedachten heb je het moment waarschijnlijk al talloze malen voor je gezien. Dan heb je natuurlijk ook nagedacht over de ring. Bij een bijzonder aanzoek mag de juiste ring niet ontbreken. Fantasie verlovingsringen bieden je fantastische mogelijkheden. Zoals de naam al verraadt, kun je met deze ringen jouw fantasie de vrije loop laten. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Welke ring je ook kiest, een ding weet je altijd zeker: het is geen ring voor mensen die graag op veilig spelen. Een fantasievol ontwerp vol met sierlijke lijnen, bijzondere vormen en opvallende stenen zorgt voor een onderscheidende ring die bij haar past.

Fantasie verlovingsringen met uitgebreide keuzemogelijkheden

Onze unieke fantasie verlovingsringen kenmerken zich onder andere door hun grote diversiteit. Wat je smaak ook is en waar je ook naar op zoek bent: je vindt het in ons assortiment. Alle ringen vallen op door een fantasievol ontwerp. De sierlijke lijnen zorgen voor een onderscheidend uiterlijk. Wie op zoek is naar een klassieke, ingetogen verlovingsring kan zeker ook bij ons terecht. Ook deze bieden wij namelijk, maar bij onze fantasie verlovingsringen draait het volledig om karakter en individualiteit. Deze ringen bieden je de mogelijkheid om een exemplaar te vinden dat perfect past bij het karakter of de stijl van je aanstaande verloofde. Het is een ring die met trots gedragen zal worden en die zeker in het oog springt, zonder overheersend te zijn.

Jouw ideale fantasie verlovingsring vind je in slechts een paar stappen. Allereerst kun je de keuze maken voor het edelmetaal dat het beste bij haar past: zilver, goud, witgoud, roodgoud of platina. Dit type ring is altijd voorzien van een prachtige diamant of edelsteen, zoals saffier, robijn, smaragd, of blauwe topaas: aan jou de keuze om de perfecte steen te vinden. Door te kiezen uit een pootjeszetting of een pavé/multi setting kun je de vorm en look van de ring finetunen.

Niets is zo mooi als een eigen ontwerp

Misschien wil je een stap verder gaan en zorgen voor het ultieme aanzoek met een unieke ring. Wij bieden je de mogelijkheid om jouw eigen verlovingsring te ontwerpen. Niets is mooier en persoonlijker dan een eigen ontwerp. Wij zorgen ervoor dat jouw aanstaande - voordat zij ja zegt op jouw aanzoek - sprakeloos zal zijn van jouw one of a kind ring. Iedereen kan zorgen voor een eigen ontwerp met onze hulp. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben of verstand van te hebben: wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij het creëren van deze unieke ring. Samen nemen wij alle mogelijkheden door. Of je nu al een concreet idee in je hoofd hebt, of nog hulp nodig hebt bij het uitwerken van het ontwerp: alles is mogelijk.

Vertrouw op vakmanschap en kwaliteit

Bij onze fantasie verlovingsringen kun je, net als bij al onze andere sieraden, altijd rekenen op vakmanschap en de hoogste kwaliteit. Wij werken volgens het oude ambacht gecombineerd met de nieuwste technieken. Dankzij onze unieke online formule kunnen wij je altijd de scherpste prijzen bieden. Desondanks werken wij louter met de hoogste kwaliteit eerlijke materialen. Zo zijn de diamanten van 0,3 karaat of meer die wij gebruiken in onze sieraden altijd voorzien van het HRD, IGI of het GIA-certificaat. Dit bied je als koper grote zekerheid over de kwaliteit en herkomst. Hier kun je daar meer over lezen. Wij werken niet met tussenpartijen of -handelaren: je kunt rechtstreeks bij ons terecht en wij begeleiden je van a tot z. Neem contact met ons op voor vragen over onze fantasie verlovingsringen of het realiseren van je eigen ontwerp.