Gladde trouwringen

Dames Dames
Heren Heren
Budget Budget
Middenklasse Middenklasse
Exclusief Exclusief
Memoire Memoire
Persoonlijke Persoonlijke
Vingerafdruk Vingerafdruk
Vintage Vintage
Filteren
',
Geselecteerde filters Glad ',
Mix & Match jullie eigen trouwringen!
Ecologisch verantwoorde sieraden
Ecologisch verantwoorde sieraden
Mix & Match jullie eigen trouwringen!
Gladde trouwringen

Een gladde heren ring is een elegante ring die tijdloos is en subtiel de hand siert. Een trouwring is in essentie een ononderbroken cirkel die symbool staat voor eeuwige liefde. Een gladde ring is daarom traditioneel gezien de perfecte ring voor een man. Denk bijvoorbeeld aan de simpele gouden trouwring; een ware klassieker!

Een bijkomend voordeel van een gladde ring is dat hij heel prettig en comfortabel zit. Dit komt doordat hij geen rechte lijnen heeft en alle hoeken zijn afgerond. Zo voel je bijna niet dat je hem om hebt! Daarnaast zijn gladde ringen ook een van de meest voordelige trouwringen op de markt.

Waarom een gladde heren trouwring bestellen bij DiamondsByMe?

 • Snelle levertijd, al binnen 12 werkdagen
 • Gratis verzending
 • Prijs ligt 30% lager dan bij andere juweliers
 • Gegarandeerd de beste kwaliteit
 • Grootste collectie heren ringen
 • Heren ringen voor brede vingers zijn geen probleem
 • Alle ringen zijn naar eigen wens aan te passen
 • Eigen uniek ontwerp mogelijk

Stel je eigen gladde heren trouwring samen

Zoek je een unieke gladde heren trouwring? Eentje die speciaal gemaakt is om de liefde tussen jou en je partner te symboliseren? Dan ben je bij DiamondsByMe aan het juiste adres. Op onze website kun je geheel zelf je eigen unieke gladde heren ring samenstellen. Zo kun je zelf het edelmetaal kiezen en kun je zelf ook de edelstenen, inscripties en de stijl van de ring kiezen. Bij DiamondsByMe ben je nergens tot beperkt. Kies het model van de ring die je wilt en stel hem verder naar eigen wens samen met onze sieraden configurator!

Via de sieraden configurator kun je op je gemak een unieke heren trouwring samenstellen, samen met je partner. Jullie kunnen dus lekker thuisblijven en hoeven niet uren op bezoek te gaan bij een dure juwelier. Je vindt bij ons een gladde ring voor ieder budget en altijd voor de beste prijs! Bij DiamondsByMe vind je dus de meest unieke, voordelige trouwringen. Kom je er bij het bestellen niet uit? Onze sieradenontwerpers helpen je graag!

Edelmetalen voor heren trouwringen

Je kunt bij DiamondsByMe helemaal zelf bepalen van wat voor soort edelmetaal je trouwring gemaakt is. Zo kun je onder andere kiezen uit geelgoud, witgoud, roodgoud (rosé goud), zilver en platina. Je kunt in veel van onze ringen de verschillende materialen met elkaar combineren. Zo kun je bij DiamondsByMe niet alleen simpele gouden trouwringen, maar ook bicolor en tricolor trouwringen bestellen. Experimenteer erop los en creëer de gladde heren trouwring van je dromen!

Welk materiaal is het beste voor een gladde heren trouwring?

De keuze voor het materiaal van je trouwring is natuurlijk vooral afhankelijk van je smaak. Geelgoud is het ‘normale goud’ die we allemaal kennen en is de meer klassieke keuze. Niet voor niets dragen de meeste getrouwde mannen in de wereld een simpele gouden trouwring. Witgoud en rosé goud zijn een goed alternatief en een wat meer moderne keuze.
Zilver is daarentegen een stijlvolle klassieker en heeft een mooie lichte uitstraling. Het is wel lichter en minder sterk dan andere edelmetalen en daardoor wat kwetsbaarder. Daarentegen is het wel een van de meest voordelige trouwringen. Platina heeft ook een stijlvolle uitstraling maar is ook een enorm sterk, duurzaam en hypoallergeen materiaal. Het is daarnaast het zuiverste en minst voorkomende edelmetaal dat wordt gedolven.
Wat voor materiaal je ook kiest voor je gladde ring; bij DiamondsByMe krijg je het beste dat op de markt beschikbaar is. DiamondsByMe staat daarnaast voor eerlijk gewonnen materialen en is lid van de RJC (Responsible Jewellery Counsil). De RJC stelt strenge eisen aan ons en we worden regelmatig gecontroleerd op de herkomst van onze materialen.

Kies je eigen set of bestel je heren ring los

Bij DiamondsByMe ben je niet verplicht om een voorgeselecteerde set trouwringen te kiezen. In onze sieraden configurator kun je ook zelf een losse heren ring en losse dames ring selecteren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere losse gladde ring te bestellen die geen deel uitmaakt van een set. Zoals een heren ring met een edelsteen. Alle edelstenen die wij in onze sieraden verwerken zijn ecologisch verantwoord.

Trends in gladde heren trouwringen

Een elegante, simpele gouden trouwring blijft natuurlijk populair onder mannen. Maar ook rosé gouden trouwringen zijn al een aantal jaar in opkomst. Zowel voor mannen als voor vrouwen. We merken daarnaast dat bicolor en tricolor heren ringen toenemen in populariteit. De ring bestaat dan uit verschillende edelmetalen. Bijvoorbeeld twee delen geelgoud en een deel witgoud of een combinatie van rosé goud met platinum of witgoud.

Het personaliseren van trouwringen wordt steeds populairder, ook bij mannen. Niet alleen dames ringen worden tegenwoordig speciaal ontworpen, maar dit geldt tevens voor heren ringen. Ook voor een man geldt namelijk dat het de ring is die je heel je leven (of langer) wilt dragen. Daarom moet hij bijzonder zijn. Speciaal. Uniek! Bij DiamondsByMe ontwerpen wij graag je eigen unieke trouwring.

Ontwerp je eigen unieke heren trouwring


Heb je zelf een idee voor een gladde heren trouwring? Onze sieradenontwerpers werken je idee uit en maken de ring van je dromen! Hoe werkt het?

 • Je bespreekt je idee met onze ontwerpers (via telefoon, e-mail of afspraak)
 • Wij zetten het idee om in een 3D afbeelding van jullie eigen unieke trouwring
 • Naar wens kunnen we de afbeelding met onze 3D printer omtoveren tot een gedetailleerde, tastbare 3D Dummy ring van grijs kunststof
 • Als jullie 100% tevreden zijn met het ontwerp gaat onze ambachtelijke goudsmid jullie unieke ring smeden, polijsten en tot in de puntjes bijwerken
 • Jullie ontvangen de ring van je dromen! Een uniek symbool van jullie eeuwige liefde!

Laat het mooiste moment in je leven door DiamondsByMe vereeuwigen in een unieke, op maat gemaakte gladde heren trouwring!

Neem direct contact op!