Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gladde trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Geselecteerde filters Glad ',
  Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure
  Mix & Match jullie eigen trouwringen!
  Levenslange garantie

  Gladde trouwringen zijn elegante ringen die tijdloos zijn en subtiel de hand siert. Een trouwring is in essentie een ononderbroken cirkel die symbool staat voor eeuwige liefde. Een gladde ring is daarom traditioneel gezien de perfecte ring voor een man. Denk bijvoorbeeld aan de simpele gouden trouwring; een ware klassieker!

  Een bijkomend voordeel van een gladde ring is dat hij heel prettig en comfortabel zit. Dit komt doordat hij geen rechte lijnen heeft en alle hoeken zijn afgerond. Zo voel je bijna niet dat je hem om hebt! Daarnaast zijn gladde trouwringen ook een van de meest voordelige trouwringen op de markt.

  Waarom gladde trouwringen bestellen bij DiamondsByMe?

  • Snelle levertijd, al binnen 12 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Prijs ligt 30% lager dan bij andere juweliers
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit
  • Grootste collectie trouwringen
  • Heren ringen voor brede vingers zijn geen probleem
  • Alle ringen zijn naar eigen wens aan te passen
  • Eigen uniek ontwerp mogelijk

  Stel je eigen gladde trouwringen samen

  Zoek je een unieke gladde trouwringen? Die speciaal gemaakt zijn om de liefde tussen jou en je partner te symboliseren? Dan ben je bij DiamondsByMe aan het juiste adres. Op onze website kun je geheel zelf je eigen unieke gladde trouwringen samenstellen. Zo kun je zelf het edelmetaal kiezen en kun je zelf ook de edelstenen, inscripties en de stijl van de ring kiezen. Bij DiamondsByMe ben je nergens tot beperkt. Kies het model van de ringen die je wilt en stel ze verder naar eigen wens samen met onze sieraden configurator!

  Via de sieraden configurator kun je op je gemak unieke trouwringen samenstellen, samen met je partner. Jullie kunnen dus lekker thuisblijven en hoeven niet uren op bezoek te gaan bij een dure juwelier. Je vindt bij ons een gladde ring voor ieder budget en altijd voor de beste prijs! Bij DiamondsByMe vind je dus de meest unieke, voordelige trouwringen. Kom je er bij het bestellen niet uit? Onze sieradenontwerpers helpen je graag! Neem eens een kijkje bij onze memoire trouwringen, dit zijn trouwringen die rondom vol gezet zijn met bijvoorbeeld kleine diamanten. Mooie gladde trouwringen met een bijzondere betekenis.

  Edelmetalen voor trouwringen

  Je kunt bij DiamondsByMe helemaal zelf bepalen van wat voor soort edelmetaal je trouwringen zijn gemaakt. Zo kun je onder andere kiezen uit geelgoud, witgoud, roodgoud (rosé goud), geelgoud en platina. Je kunt in veel van onze ringen de verschillende materialen met elkaar combineren. Zo kun je bij DiamondsByMe niet alleen simpele gouden trouwringen, maar ook bicolor en tricolor trouwringen bestellen. Experimenteer erop los en creëer de gladde trouwringen van je dromen!

  Welk materiaal is het beste voor gladde trouwringen?

  De keuze voor het materiaal van je trouwringen is natuurlijk vooral afhankelijk van je smaak. Geelgoud is het ‘normale goud’ die we allemaal kennen en is de meer klassieke keuze. Niet voor niets dragen de meeste getrouwde stellen in de wereld een simpele gouden trouwring. Witgoud en rosé goud zijn een goed alternatief en een wat meer moderne keuze.
  Zilver is daarentegen een stijlvolle klassieker en heeft een mooie lichte uitstraling. Het is wel lichter en minder sterk dan andere edelmetalen en daardoor wat kwetsbaarder. Daarentegen is het wel een van de meest voordelige trouwringen. Platina heeft ook een stijlvolle uitstraling maar is ook een enorm sterk, duurzaam en hypoallergeen materiaal. Het is daarnaast het zuiverste en minst voorkomende edelmetaal dat wordt gedolven.
  Wat voor materiaal je ook kiest voor je gladde ring; bij DiamondsByMe krijg je het beste dat op de markt beschikbaar is. DiamondsByMe staat daarnaast voor eerlijk gewonnen materialen en is lid van de RJC (Responsible Jewellery Counsil). De RJC stelt strenge eisen aan ons en we worden regelmatig gecontroleerd op de herkomst van onze materialen.

  Bij DiamondsByMe ben je niet verplicht om een voorgeselecteerde set trouwringen te kiezen. In onze sieraden configurator kun je ook zelf een losse heren trouwring en losse dames trouwring selecteren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere losse gladde ring te bestellen die geen deel uitmaakt van een set. Zoals een dames trouwring met diamant. Alle edelstenen die wij in onze sieraden verwerken zijn ecologisch verantwoord.

  Trends in gladde trouwringen

  Een elegante, simpele gouden trouwring blijft natuurlijk populair. Maar ook rosé gouden trouwringen zijn al een aantal jaar in opkomst. Zowel voor mannen als voor vrouwen. We merken daarnaast dat bicolor en tricolor trouwringen toenemen in populariteit. De ringen bestaan dan uit verschillende edelmetalen. Bijvoorbeeld twee delen geelgoud en een deel witgoud of een combinatie van rosé goud met platina of witgoud.

  Het personaliseren van trouwringen wordt steeds populairder, ook bij mannen. Niet alleen dames ringen worden tegenwoordig speciaal ontworpen, maar dit geldt tevens voor heren ringen. Ook voor een man geldt namelijk dat het de ring is die je heel je leven (of langer) wilt dragen. Daarom moet hij bijzonder zijn. Speciaal. Uniek! Bij DiamondsByMe ontwerpen wij graag je eigen unieke trouwring.

  Ontwerp je eigen unieke trouwringen
  Heb je zelf een idee voor een gladde trouwringen? Onze sieradenontwerpers werken je idee uit en maken de ring van je dromen! Hoe werkt het?

  • Je bespreekt je idee met onze ontwerpers (via telefoon, e-mail of afspraak)
  • Wij zetten het idee om in een 3D afbeelding van jullie eigen unieke trouwring
  • Naar wens kunnen we de afbeelding met onze 3D printer omtoveren tot een gedetailleerde, tastbare 3D Dummy ring van grijs kunststof
  • Als jullie 100% tevreden zijn met het ontwerp gaat onze ambachtelijke goudsmid jullie unieke ring smeden, polijsten en tot in de puntjes bijwerken
  • Jullie ontvangen de ring van je dromen! Een uniek symbool van jullie eeuwige liefde!

  Laat het mooiste moment in je leven door DiamondsByMe vereeuwigen in een unieke, op maat gemaakte gladde trouwringen!

  Neem direct contact op!