Trouwringen Gravures

deel uw wensen via een online consult of bij ons op kantoor

Onze sieraadconfigurator is toonaangevend op het gebied van online personaliseren van uw sieraad. En nu gaan we nog een stap verder! We bieden u de mogelijkheid om samen met een van onze designers online uw eigen trouwringen te ontwerpen. Op deze manier ontwerpen we de trouwringen samen met u, volledig naar uw eigen wens.

De ontwerpen worden gemaakt via Cad-Cam software. Dit 3D tekenprogramma geeft een perfect beeld van het eindresultaat van de trouwringen alvorens deze in productie gaan. Vervolgens worden ze vervaardigd in eigen atelier waar de nieuwste technologie beschikbaar is op het gebied van goudsmeden. U krijgt dus puur Nederlands ambacht met uniek design rechtstreeks van de fabrikant voor prijzen waar niemand 123 tegenop kan.

Hoe het werkt

we plannen een online consult met u
U plant een afspraak met ons via onze website. Dit kan overdag, in het weekend of in de avonduren. Op het moment van de afspraak e-mailen wij u een link om in te loggen.

Onze designer gaat samen met u aan de slag
Wij zullen dit doen via Skype waarbij u het scherm van onze computer kunt zien en dus ook inspraak heeft in gehele ontwerpproces. Dit overleg zal dan plaatsvinden middels uw microfoon of, indien u deze niet heeft, een telefonische verbinding.

we doen u direct een prijsopgave
Aan het einde van de sessie kunnen we u meestal gelijk vertellen hoeveel de ringen gaan kosten. Vervolgens hebben wij 3 weken nodig om de ringen te vervaardigen, indien u besluit tot bestellen over te gaan. Wilt u de ringen eerst nog zien voordat deze in productie gaan, dan kunnen we u door middel van 3D print techniek een voorbeeld toesturen. Zo weet u precies hoe de ringen eruit gaan zien.

 

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Of u nu een ring wilt met 1 diamant, of juist geheel rondom gezet met andere edelstenen. Of beide trouwringen gegraveerd met uw eigen handschrift of voorzien van uw eigen vingerafdruk, alles is mogelijk. En het mooiste is: de ontwerp sessie kost u niets.. Alleen wat van uw tijd. En u heeft uiteindelijk een schitterende trouwringen set voor de beste prijs mogelijk. Sterker nog; wij dagen u uit uw ontwerp ergens anders goedkoper aan te kunnen kopen!