Filter
Zelf ontwerpen

Hergebruik jouw steen

Nieuw leven voor jouw diamant of andere edelsteen

Heb je een dierbaar sieraad die je liever net iets anders zou willen zien? Dat kunnen wij zo voor je regelen! Zo kunnen wij een diamant herplaatsen in een nieuwe ring. Dit kan een eigen ring zijn, maar ook een ring uit onze eigen collectie.

DiamondsByMe biedt je aan om de diamant over te zetten in een nieuwe ring, je hebt zelf een idee voor een model of je kiest een model uit onze collectie. Je zult verbaast zijn over de kosten hiervoor. Als je wilt hergebruiken kunnen we zelfs het goud van je "oude" sieraad hergebruiken.

Het leuke hiervan is dat het oude sieraad vaak een emotionele waarde heeft, door het hergebruik van de materialen blijft het die “oude” ring maar dan in een nieuw jasje. Op deze manier leeft een herinnering voort..

Hieronder twee voorbeelden waarbij wij edelstenen hebben hergebruikt voor een nieuw design.

Deze mevrouw had een antieke ring met drie diamanten van haar oma gekregen en wilde hier graag een modernere ring van witgoud van laten maken.
Totale kosten: € 365,-

Deze mevrouw had een oude ring met een mooie grote diamant. Het model vond ze wel mooi,
maar ze wilde graag een ringdesign in bicolor goud.
Totale kosten: € 415,-


Wil je een sieraad hergebruiken of heb je vragen?
Onze experts helpen jou graag met het definiëren van jouw nieuwe design en de hierbij behorende vragen over bijvoorbeeld design mogelijkheden, kosten en levertijd. Daarnaast kunnen onze designers van jouw ontwerp een niet van echt te onderscheiden digitale visualisatie maken.

Neem gerust contact op via email of 010 747 00 00