Filter
Klantenservice

Werken bij DiamondsByMe

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Vacature commercieel medewerker

DiamondsByMe ontwerpt sieraden voor de mooiste momenten. Wij zijn een zeer snel groeiend innovatief bedrijf dat door middel van 3D techniek de mooiste exclusieve sieraden verkoopt.

Hoe gaaf zou het zijn als je onze klanten kunt ondersteunen bij het vinden van de perfecte verlovingsring of ander sieraad. Binnen de juweliersbranche zijn wij het hardst groeiende bedrijf in Nederland. Inmiddels zijn we actief in het Engels en Duits en vanaf december ook in Spaans, Italiaans en Frans. Binnen twee jaar willen we een dominante online rol spelen in Europa en wellicht verder.

Wat breng jij?

- Een lach op je gezicht, positiviteit is jouw credo
- Geen " ik weet niet" of " ja maar.." mentaliteit, je bent een doorzetter die lol heeft in wat je doet en altijd zoekt naar oplossingen. Wij leveren geen standaard, wij maken persoonlijk voor iemand een sieraad, alles kan en jij dus ook!

Wat zoeken wij?

- Minimaal 24 uur per week.
- Je hebt goede commerciële, sociale en dienstverlenende eigenschappen, minimaal 2 jaar verkoopervaring
- Uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal, eventueel Duits zou fantastisch zijn.
- Je bent creatief en flexibel
- Affiniteit met online marketing en social media
- Gewoon iemand met doorzettingsvermogen, samen met het team gaan we Europa veroveren.
- Niveau MBO of hoger
- Heb je juweliers- of goudsmids- ervaring zou natuurlijk perfect zijn.

Wat bieden wij?

- Gezellige werkplek
- Veel verantwoordelijkheid en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Interesse? Mail naar sol@diamondsbyme.nl

Vacature Senior Marketeer

DiamondsByMe ontwerpt sieraden voor de mooiste momenten. Wij zijn een zeer snel groeiend innovatief bedrijf dat door middel van 3D techniek de mooiste exclusieve sieraden verkoopt.

Binnen de juweliersbranche zijn wij het hardst groeiende bedrijf in Nederland. Inmiddels zijn we actief in het Engels en Duits en vanaf december ook in Spaans, Italiaans en Frans. Binnen twee jaar willen we een dominante online rol spelen in Europa en wellicht verder.

Wat zoeken wij?

- Iemand voor minimaal 16 - 24 uur
- Minimaal HBO niveau
- Goed in data analyseren
- Ruime ervaring op het online campagne gebied
- Kennis van SEO
- Kennis van SEA
- Kennis van online content
- Communicatief vaardig
- Creatief
- Ervaring met email marketing (bijvoorbeeld Mailchimp)
- Goed in mondeling en schriftelijke beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Wat verwachten we van je?

Voor onze marketing werken we inmiddels met een aantal toonaangevende SEO en SEA specialisten. Ook onze email marketing en Social campagnes worden deels uitbesteed. Helaas zonder een goede support van onze kant kan niet het optimale worden bereikt. Wij verwachten dat jij dit op je neemt en komt met creatieve content en ideeën, die dan deels door jou en deels door de bureau's worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de complete marketing en social campagnes. Je moet dus echt een ruime ervaring hebben in marketing en hier al meerdere jaren in actief zijn. Ben jij die topper die ons marktleider maakt in Europa?

Interesse? Mail naar sol@diamondsbyme.nl

Vacature Designer Matrix / Rhino

Bij DiamondsByMe zijn we altijd op zoek naar ontwerp talenten. Ben jij een gedreven, perfectionistische sieraden ontwerper/goudsmid? Ben je bekend met de software pakketten Matrix en/of Rhino, of heb je de ambitie om dit verder te ontwikkelen? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we jou een mooie positie binnen ons groeiende bedrijf aanbieden!

DiamondsByMe is een groeiend en gepassioneerd bedrijf met ambitie, dat is ontstaan vanuit Trendjuwelier.nl. Het team van DiamondsByMe bestaat momenteel uit 3 fulltime ontwerpers.

Goudsmid functie-inhoud
Als goudsmid bij DiamondsByMe verwachten wij een passie voor het ontwerpen van sieraden. Binnen deze functie heb je een volledig atelier tot je beschikking voorzien van een 3D printer en een gietafdeling. In het atelier ga je zelfstandig en secuur te werk met het ontwerpen van kwalitatief hoogstaande sieraden.

Functie-eisen

  • Ervaring in tekenen met Matrix of Rhino en de ambitie hebben om dit verder te ontwikkelen
  • Ervaring in het ontwerpen van sieraden voor klanten
  • Ervaring in het vervaardigen en repareren van sieraden

Denk jij dat je die goudsmid bent die wij zoeken, reageer dan direct en stuur je open sollicitatiebrief met CV per e-mail naar: sol@diamondsbyme.nl

Wanneer er een positie vrij komt, zullen wij na een selectie procedure dan mogelijk contact met u opnemen.Stage bij DiamondsByMe

Wat?
Diamonds By Me is een jong dynamisch bedrijf dat de modernste technieken combineert met de oude ambacht. Wij ontwerpen middels Matrix op de computer, deze ontwerpen sturen wij naar onze 3D printers. De wasmodellen die uit de printers komen, gaan wij in ons eigen atelier gieten en afwerken.

Bij ons krijg je dus de mogelijkheid om te leren ontwerpen met een 3D teken programma. Daarnaast leer je ook alle kneepjes van het van wat betreft het hele productie proces, dus vanaf het schetsen tot het afleveren van een mooi eindproduct.

Waar?
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rhoon.
Wij beschikken over een eigen atelier en drie 3D printers.

Wie?
Diamonds By Me bestaat uit een team jonge ontwerpers die dagelijks bezig zijn met het ontwerpen en vervaardigen van mooie sieraden die een leven lang mee gaan.

Ben jij creatief en vind jij het leuk om nieuwe sieraden te ontwerpen?
Mail ons naar sol@diamondsbyme.nl dan kunnen wij jou een goede stage plaats bieden.