Filter
Klantenservice

Werken bij DiamondsByMe

Wij zijn altijd op zoek naar talentMarketing manager

DiamondsByMe is wereldwijd de eerste ambachtelijke juwelier waar je online exclusieve sieraden kunt ontwerpen en personaliseren. We bestaan inmiddels 4 jaar en onze site is in 3 talen beschikbaar. Ons concept is uniek en innovatief. Door de combinatie van puur vakmanschap en de modernste technieken is bij ons een nieuw ambacht ontstaan waar wij uiteraard trots op zijn. Dit stelt ons in staat om in korte tijd de mooiste handgemaakte sieraden te creëren. Iedere dag zijn wij weer gepassioneerd bezig met het vervaardigen van de sieraden in ons eigen atelier voor de meest bijzondere momenten in iemands leven. De vele positieve berichten die we van klanten terug krijgen, geven ons steeds weer voldoening.
Wij zijn een creatief en ambitieus bedrijf met als doel de wereld te veroveren. Dit jaar willen we bijvoorbeeld nog 4 nieuwe talen toevoegen om ons marktaandeel te vergroten. En als marketing manager heb jij de mogelijkheid hier een belangrijke steen aan bij te dragen!

Ben jij onze nieuwe collega?
Op dit moment bestaat het DiamondsByMe team uit 8 personen. Omdat ons bedrijf zo snel groeit, breiden wij graag uit. Wij zijn op zoek naar een marketing manager, die wilt meegroeien in ons bedrijf. Wat verwachten wij van jou?
• Iemand die motiveert, inspireert en die graag díe extra stap zet. Voor de klant, en voor ons bedrijf.
• Door middel van marktonderzoek blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze markt, ken je onze concurrentiepositie, speel je steeds opnieuw in op de wisselende behoeften van klanten en weet je onze potentiële klanten te vinden.
• Jij adviseert in onze marketingstrategie en bepaalt een doelgericht en efficiënt marketingplan.
• Jouw team is verantwoordelijk voor de orderafhandeling en klantenservice, jij weet hierbij effectief je team aan te sturen.
• Het team is nu nog niet groot, dus naast het aansturen ben je zelf ook overal inzetbaar.

DiamondsByMe is een creatief bedrijf met enthousiaste medewerkers. Dit zorg voor een leuke en open sfeer. Gezien de beoogde groei hebben wij iemand nodig die de diverse organisatorische uitdagingen van een groter wordend bedrijf ziet en hier actief op inspringt.
• Jij wordt die missende schakel die alle uiteinden aan elkaar knoopt en alles in de juiste banen leidt.
• Jij stuurt de designers aan en komt zelf ook met nieuwe ideeën op basis van jouw marktanalyse.
• Jij stuurt de tekstschrijvers aan en je creëert zelf ook graag diverse teksten.
• Wij gaan op zoek naar een nieuwe locatie en in dat proces neem jij het voortouw.

Met andere woorden word jij de allrounder in ons schitterende, groeiende bedrijf!

Jouw achtergrond
• Heb jij HBO werk- en denkniveau?
• Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden? Wanneer jij meerdere talen spreekt, is dat uiteraard een pré.
• Heb jij ervaring in online marketing en communicatie?
• Wil jij meegroeien in ons vernieuwende bedrijf, waar je volop kansen krijgt om jezelf te ontplooien?
• Ervaring in de juweliersbranche heeft onze voorkeur.

Wij zijn benieuwd naar wat jij precies in je rugzak meeneemt om ons team te kunnen versterken tijdens de reis naar ons ultieme doel: het veroveren van de wereld! Originaliteit wordt gewaardeerd, maar we willen vooral duidelijk kunnen zien wie jij bent en wat jij voor ons kunt betekenen. Stuur ons jouw motivatie en curriculum vitae voor 16 maart 2018.


Vacature commercieel medewerker

DiamondsByMe ontwerpt sieraden voor de mooiste momenten. Wij zijn een zeer snel groeiend innovatief bedrijf dat door middel van 3D techniek de mooiste exclusieve sieraden verkoopt.
Hoe gaaf zou het zijn als je onze klanten kunt ondersteunen bij het vinden van de perfecte verlovingsring of ander sieraad. Binnen de juweliersbranche zijn wij het hardst groeiende bedrijf in Nederland. Inmiddels zijn we actief in het Engels en Duits en vanaf medio 2018 willen wij ook in het Spaans, Italiaans en Frans online gaan. Binnen twee jaar willen we een dominante online rol spelen in Europa en wellicht verder.

Stuur ons jouw cv met foto als jij beschikt over:
• Saleservaring, bij voorkeur in de sieradenbranche
• Goede commerciële, sociale en dienstverlenende eigenschappen.
• Een spontaan karakter en een lach op je gezicht; positiviteit is jouw credo.
• Affiniteit met online marketing en social media.
• Doorzettingsvermogen, samen met het team van DiamondsByMe gaan wij Europa veroveren.
• Uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal, Duits, Frans of andere talen zou een pluspunt zijn.
• Minimaal MBO niveau diploma

Wat zoeken wij? Kort samengevat: ben jij een spontane, hardwerkende doorzetter met organisatie talent? Heb je ervaring als juwelier (verkoopmedewerkster) of goudsmid? Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar?
Daarnaast ook nog creatief, flexibel, sociaal en een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou! Wij bieden jou een gezellige werkplek. Ons team bestaat op het moment uit 8 gedreven, enthousiaste designers, goudsmeden, marketeers maar bovenal gepassioneerde persoonlijkheden met de neuzen dezelfde kant op. Wij hebben 1 doel en dat is samen DiamondsByMe naar de top brengen.
Jij krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid. Je kan jezelf ontwikkelen en samen met ons doorgroeien.

Interesse? Mail naar sol@diamondsbyme.nl


Vacature Senior Marketeer

DiamondsByMe ontwerpt sieraden voor de mooiste momenten. Wij zijn een zeer snel groeiend innovatief bedrijf dat door middel van 3D techniek de mooiste exclusieve sieraden verkoopt.

Binnen de juweliersbranche zijn wij het hardst groeiende bedrijf in Nederland. Inmiddels zijn we actief in het Engels en Duits en vanaf december ook in Spaans, Italiaans en Frans. Binnen twee jaar willen we een dominante online rol spelen in Europa en wellicht verder.

Wat zoeken wij?

- Iemand voor minimaal 16 - 24 uur
- Minimaal HBO niveau
- Goed in data analyseren
- Ruime ervaring op het online campagne gebied
- Kennis van SEO
- Kennis van SEA
- Kennis van online content
- Communicatief vaardig
- Creatief
- Ervaring met email marketing (bijvoorbeeld Mailchimp)
- Goed in mondeling en schriftelijke beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Wat verwachten we van je?

Voor onze marketing werken we inmiddels met een aantal toonaangevende SEO en SEA specialisten. Ook onze email marketing en Social campagnes worden deels uitbesteed. Helaas zonder een goede support van onze kant kan niet het optimale worden bereikt. Wij verwachten dat jij dit op je neemt en komt met creatieve content en ideeën, die dan deels door jou en deels door de bureau's worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de complete marketing en social campagnes. Je moet dus echt een ruime ervaring hebben in marketing en hier al meerdere jaren in actief zijn. Ben jij die topper die ons marktleider maakt in Europa?

Interesse? Mail naar sol@diamondsbyme.nl

Vacature Designer Matrix / Rhino

Bij DiamondsByMe zijn we altijd op zoek naar ontwerp talenten. Ben jij een gedreven, perfectionistische sieraden ontwerper/goudsmid? Ben je bekend met de software pakketten Matrix en/of Rhino, of heb je de ambitie om dit verder te ontwikkelen? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we jou een mooie positie binnen ons groeiende bedrijf aanbieden!

DiamondsByMe is een groeiend en gepassioneerd bedrijf met ambitie, dat is ontstaan vanuit Trendjuwelier.nl. Het team van DiamondsByMe bestaat momenteel uit 3 fulltime ontwerpers.

Goudsmid functie-inhoud
Als goudsmid bij DiamondsByMe verwachten wij een passie voor het ontwerpen van sieraden. Binnen deze functie heb je een volledig atelier tot je beschikking voorzien van een 3D printer en een gietafdeling. In het atelier ga je zelfstandig en secuur te werk met het ontwerpen van kwalitatief hoogstaande sieraden.

Functie-eisen

  • Ervaring in tekenen met Matrix of Rhino en de ambitie hebben om dit verder te ontwikkelen
  • Ervaring in het ontwerpen van sieraden voor klanten
  • Ervaring in het vervaardigen en repareren van sieraden

Denk jij dat je die goudsmid bent die wij zoeken, reageer dan direct en stuur je open sollicitatiebrief met CV per e-mail naar: sol@diamondsbyme.nl

Wanneer er een positie vrij komt, zullen wij na een selectie procedure dan mogelijk contact met u opnemen.Stage bij DiamondsByMe

Wat?
Diamonds By Me is een jong dynamisch bedrijf dat de modernste technieken combineert met de oude ambacht. Wij ontwerpen middels Matrix op de computer, deze ontwerpen sturen wij naar onze 3D printers. De wasmodellen die uit de printers komen, gaan wij in ons eigen atelier gieten en afwerken.

Bij ons krijg je dus de mogelijkheid om te leren ontwerpen met een 3D teken programma. Daarnaast leer je ook alle kneepjes van het van wat betreft het hele productie proces, dus vanaf het schetsen tot het afleveren van een mooi eindproduct.

Waar?
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rhoon.
Wij beschikken over een eigen atelier en drie 3D printers.

Wie?
Diamonds By Me bestaat uit een team jonge ontwerpers die dagelijks bezig zijn met het ontwerpen en vervaardigen van mooie sieraden die een leven lang mee gaan.

Ben jij creatief en vind jij het leuk om nieuwe sieraden te ontwerpen?
Mail ons naar sol@diamondsbyme.nl dan kunnen wij jou een goede stage plaats bieden.