Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Zilveren ringen met zwarte diamant

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Zilver ', Zwarte diamant ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Een uniek sieraad voor ieder budget
Een uniek sieraad voor ieder budget
Zilveren ringen Zwarte Diamant

Op zoek naar een zilveren ring met een imponerende zwarte edelsteen? De black diamond is een mooie zwarte diamant met een intense en briljante kleur zwart. De zwarte diamant is de laatste jaren erg populair onder de celebs. Zo draagt actrice Carmen Electra een zwarte diamant in haar verlovingsring.

Een zilveren ring met black diamond is hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Met een zilveren ring met zwarte diamant kunt u alle kanten op: het is een uitstekend geschenk voor een ander, maar uiteraard ook om uzelf te verwennen!

De zwarte diamant is een mysterieuze steen met een diepe zwarte kleur. Deze kleur past perfect bij zwart en is gemakkelijk te combineren met elke outfit. De zwarte kleur van de black diamond wordt gevormd door insluitsels waardoor u niet meer door de steen heen kunt kijken. Toch blijft deze mooie zwarte diamant glinsteren door zijn mooie geslepen vlakken. DiamondsByMe behandeld haar black diamond extra om ze nog een diepere en intensere kleur te geven.

De zilveren ringen die door DiamondsByMe worden aangeboden zijn gemaakt van 925 zilver. Zilveren ringen kunnen na verloop van tijd oxideren door zonlicht of het dragen van metaal. Over het algemeen heeft 90% van de mensen hier geen last van. Mocht u hier toch last van hebben, dan biedt platina een uitkomst!