Zilveren smaragd ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Zilveren ringen met smaragd

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Smaragd ', Zilver ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Zilveren ringen met Smaragd

Smaragden zijn fascinerende edelstenen. Ze hebben de mooiste, meest intense en meest stralende kleur groen die samengevat kan worden in smaragdgroen. De stenen zijn vrij van insluitsels en kunnen hierdoor op de meest uitzonderlijke manier schitteren in uw zilveren ring. In topkwaliteit zijn mooie smaragden nog waardevoller dan bijvoorbeeld diamanten.

Een schitterende zilveren smaragd ring gaat perfect samen met edelstenen zoals opaal, Peridoot, aquamarijn en nog veel meer. U kunt mixen en matchen met de smaragd in uw ring en kunt op deze manier een eigen speciale sieraad creëren. De smaragd beschikt over een mooie heldere groene kleur die de overhand neemt wanneer deze aan uw vingers schittert.

Laat de glasachtige uitstraling van de smaragd in uw zilveren ring ophelderen door deze te laten bezaaien met zilveren stenen. Smaragden zijn er om mee te pronken en hierdoor heeft u de kans om flink uit te pakken met uw eigen ontwerpen. De smaragd kunt u overigens in verschillende vormen krijgen bij DiamondsByMe zodat u uw zilveren ring net zolang kunt personaliseren totdat deze geheel bij u past.