Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Zilveren ringen met smaragd

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Zilver ', Smaragd ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Een uniek sieraad voor ieder budget
Een uniek sieraad voor ieder budget
Zilveren ringen met Smaragd

Smaragden zijn fascinerende edelstenen. Ze hebben de mooiste, meest intense en meest stralende kleur groen die samengevat kan worden in smaragdgroen. De stenen zijn vrij van insluitsels en kunnen hierdoor op de meest uitzonderlijke manier schitteren in uw zilveren ring. In topkwaliteit zijn mooie smaragden nog waardevoller dan bijvoorbeeld diamanten.

Een schitterende zilveren smaragd ring gaat perfect samen met edelstenen zoals opaal, Peridoot, aquamarijn en nog veel meer. U kunt mixen en matchen met de smaragd in uw ring en kunt op deze manier een eigen speciale sieraad creëren. De smaragd beschikt over een mooie heldere groene kleur die de overhand neemt wanneer deze aan uw vingers schittert.

Laat de glasachtige uitstraling van de smaragd in uw zilveren ring ophelderen door deze te laten bezaaien met zilveren stenen. Smaragden zijn er om mee te pronken en hierdoor heeft u de kans om flink uit te pakken met uw eigen ontwerpen. De smaragd kunt u overigens in verschillende vormen krijgen bij DiamondsByMe zodat u uw zilveren ring net zolang kunt personaliseren totdat deze geheel bij u past.