Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Zilveren ringen met saffier

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Zilver ', Saffier ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Levenslange garantie
Zilveren ringen met Saffier

Met een zilveren ring met saffier bent u dé prinses van het bal! Kate Middleton en Princess Diana gingen u voor met hun bekende blauwe verlovingsringen.

Een zilveren ring met saffier is hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Met een zilveren ring van saffier kunt u alle kanten op: het is een uitstekend geschenk voor een jubileum, verjaardag of zelfs voor Moederdag! Uiteraard is een ring van zilver met saffier ook leuk om aan jezelf te geven.

De saffier is een steen die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De blauwe kleur is de meest bekende kleur. De saffieren die door DiamondsByMe aangeboden worden, zijn door Swarovski geslepen en hebben hierdoor de perfecte kleur en slijpvorm. De edelsteen saffier is transparant en schittert prachtig aan uw hand.

De zilveren ringen die door DiamondsByMe worden aangeboden zijn gemaakt van 925 zilver.

Zilveren ringen kunnen na verloop van tijd oxideren door zonlicht of het dragen van metaal. Over het algemeen heeft 90% van de mensen hier geen last van. Mocht u hier toch last van hebben, dan biedt platina een uitkomst!

DiamondsByMe hecht veel waarde aan kwaliteit. Zilveren sieraden vanaf 2 gram moeten in Nederland volgens de wet gekeurd worden bij een door Nederland gecertificeerd bedrijf zoals bijvoorbeeld Waarborg Holland in Gouda. Na het keuren wordt er door hen een keurteken in geslagen en een teken van de goudsmid die het gemaakt heeft.