Zilveren saffier ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Zilveren ringen met saffier

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Saffier ', Zilver ',
Levenslange garantie
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Een uniek sieraad voor ieder budget
Zilveren ringen met Saffier

Met een zilveren ring met saffier bent u dé prinses van het bal! Kate Middleton en Princess Diana gingen u voor met hun bekende blauwe verlovingsringen.

Een zilveren ring met saffier is hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Met een zilveren ring van saffier kunt u alle kanten op: het is een uitstekend geschenk voor een jubileum, verjaardag of zelfs voor Moederdag! Uiteraard is een ring van zilver met saffier ook leuk om aan jezelf te geven.

De saffier is een steen die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De blauwe kleur is de meest bekende kleur. De saffieren die door DiamondsByMe aangeboden worden, zijn door Swarovski geslepen en hebben hierdoor de perfecte kleur en slijpvorm. De edelsteen saffier is transparant en schittert prachtig aan uw hand.

De zilveren ringen die door DiamondsByMe worden aangeboden zijn gemaakt van 925 zilver.

Zilveren ringen kunnen na verloop van tijd oxideren door zonlicht of het dragen van metaal. Over het algemeen heeft 90% van de mensen hier geen last van. Mocht u hier toch last van hebben, dan biedt platina een uitkomst!

DiamondsByMe hecht veel waarde aan kwaliteit. Zilveren sieraden vanaf 2 gram moeten in Nederland volgens de wet gekeurd worden bij een door Nederland gecertificeerd bedrijf zoals bijvoorbeeld Waarborg Holland in Gouda. Na het keuren wordt er door hen een keurteken in geslagen en een teken van de goudsmid die het gemaakt heeft.