Zilveren peridoot ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Zilveren ringen met peridoot

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Peridoot ', Zilver ',
Levenslange garantie
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget
Zilveren ringen met Peridoot

De edelsteen peridoot staat bekend om zijn prachtige intens groene kleur. Deze opvallende edelsteen is al jaren een van de populairste edelstenen! Als u op zoek bent, naar een opvallende zilveren ring met een schitterende groene steen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken!

Een zilveren ring met peridoot is hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Met een zilveren ring van peridoot kunt u alle kanten op: het is een uitstekend geschenk voor een ander, maar uiteraard ook om uzelf te verwennen!

De steen peridoot wordt ook wel zonnesteen genoemd door zijn prachtige intense groene kleur. Deze steen is perfect te combineren met trendy kleding.

De zilveren ringen die door DiamondsByMe worden aangeboden zijn gemaakt van 925 zilver. Zilveren ringen kunnen na verloop van tijd oxideren door zonlicht of het dragen van metaal.

Over het algemeen heeft 90% van de mensen hier geen last van. Mocht u hier toch last van hebben, dan biedt platina een uitkomst!

DiamondsByMe hecht veel waarde aan kwaliteit. Zilveren sieraden vanaf 2 gram moeten in Nederland volgens de wet gekeurd worden bij een door Nederland gecertificeerd bedrijf zoals bijvoorbeeld Waarborg Holland in Gouda. Na het keuren wordt er door hen een keurteken in geslagen en een teken van de goudsmid die het gemaakt heeft.