Zilveren dames ringen met peridoot ontwerpen

Ontwerp je zilveren ring met peridoot online voor de beste prijs

Zilveren ringen met Peridoot

De edelsteen peridoot staat bekend om zijn prachtige intens groene kleur. Deze opvallende edelsteen is al jaren een van de populairste edelstenen! Als u op zoek bent, naar een opvallende zilveren ring met een schitterende groene steen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken!

Een zilveren ring met peridoot is hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Met een zilveren ring van peridoot kunt u alle kanten op: het is een uitstekend geschenk voor een ander, maar uiteraard ook om uzelf te verwennen!

De steen peridoot wordt ook wel zonnesteen genoemd door zijn prachtige intense groene kleur. Deze steen is perfect te combineren met trendy kleding. DiamondsByMe maakt gebruik van Swarovksi geslepen Peridoot stenen vanwege de uitmuntende kleur en de perfecte slijpsel waardoor ze prachtig schitteren.

De zilveren ringen die door DiamondsByMe worden aangeboden zijn gemaakt van 925 zilver.

Zilveren armbanden kunnen na verloop van tijd oxideren door zonlicht of het dragen van metaal.

Over het algemeen heeft 90% van de mensen hier geen last van. Mocht u hier toch last van hebben, dan biedt platina een uitkomst!

DiamondsByMe hecht veel waarde aan kwaliteit. Zilveren sieraden vanaf 2 gram moeten in Nederland volgens de wet gekeurd worden bij een door Nederland gecertificeerd bedrijf zoals bijvoorbeeld Waarborg Holland in Gouda. Na het keuren wordt er door hen een keurteken in geslagen en een teken van de goudsmid die het gemaakt heeft.