Zilveren dames ringen met zwarte diamant ontwerpen

Ontwerp je zilveren ring met zwarte diamant online voor de beste prijs

Zilveren ringen Zwarte Diamant

Op zoek naar een zilveren ring met een imponerende zwarte edelsteen? De black diamond is een mooie zwarte diamant met een intense en briljante kleur zwart. De black diamond is de laatste jaren erg populair onder de celebs. Zo draagt actrice Carmen Electra een zwarte diamant in haar verlovingsring.

Een zilveren ring met black diamond is hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Met een zilveren ring van black diamond kunt u alle kanten op: het is een uitstekend geschenk voor een ander, maar uiteraard ook om uzelf te verwennen!

De black diamond is een mysterieuze steen met een diepe zwarte kleur. Deze kleur past perfect bij zwart en is gemakkelijk te combineren met elke outfit. De zwarte kleur van de black diamond wordt gevormd door insluitsels waardoor u niet meer door de steen heen kunt kijken. Toch blijft deze mooie zwarte diamant glinsteren door zijn mooie geslepen vlakken. DiamondsByMe behandeld haar black diamond extra om ze nog een diepere en intensere kleur te geven.

De zilveren ringen die door DiamondsByMe worden aangeboden zijn gemaakt van 925 zilver.

Zilveren armbanden kunnen na verloop van tijd oxideren door zonlicht of het dragen van metaal.

Over het algemeen heeft 90% van de mensen hier geen last van. Mocht u hier toch last van hebben, dan biedt platina een uitkomst!

DiamondsByMe hecht veel waarde aan kwaliteit. Zilveren sieraden vanaf 2 gram moeten in Nederland volgens de wet gekeurd worden bij een door Nederland gecertificeerd bedrijf zoals bijvoorbeeld Waarborg Holland in Gouda. Na het keuren wordt er door hen een keurteken in geslagen en een teken van de goudsmid die het gemaakt heeft.