Zilveren citrien ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Zilveren ringen met citrien

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Citrien ', Zilver ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Gegarandeerd de laagste prijs
Verras haar met een zelf ontworpen design
Een uniek sieraad voor ieder budget
Zilveren ringen met Citrien

Veel mensen zijn gekomen tot het liefhebben van de edelsteen Citrien. De steen heeft de gele nuances gemeen met de gele topaz maar is ontzettend uniek in zijn eigen geheel. Er zijn niet veel gele edelstenen in de wereld van juwelen en hierdoor is de Citrien erg zeldzaam. In combinatie met een zilveren ring heeft u een unieke ring in het bezit die zijn sporen zal achterlaten in uw omgeving.

De gele citroenkleur van de steen is tijdloos en erg trendy op het moment. Het zilveren materiaal laat de gele kleur van de edelsteen schitteren en hierdoor zullen zelfs uw gelaatstrekken de vruchten plukken van uw keuze voor de Citrien. Een zilveren ring met een Citrien edelsteen brengt u tevens meteen naar het zuiden van Frankrijk waar de kleurencombinatie erg vaak voorkomt. Het warme weer dat bij de Citrien hoort zorgt ervoor dat u zich ook in de winter in een warm oord waant met dit sieraad om uw vingers.

Wilt u uw eigen zilveren Citrien ring ontwerpen? Laat u dan inspireren door de unieke gele kleur van de steen en kies voor verschillende vormen die uw zilveren ring kan dragen. Deze aparte edelsteen heeft geen diamanten of zettingen nodig om te stralen, maar mocht u deze wel willen toevoegen dan kunt u kiezen voor diamanten en stenen in verschillende gele tinten.