Zilveren dames ringen met blauw topaas ontwerpen

Ontwerp je zilveren ring met blauwe topaas online voor de beste prijs

Zilveren ringen met Blauw Topaas

Door onze samenwerking met Swarovski kunnen wij jou de mooiste topazen aanbieden. De stenen van Swarovski worden met TCF (thermal color fusion) behandeld om hun perfecte kleur te krijgen. Deze techniek is in de loop der jaren zo geperfectioneerd dat ook Swarovski ermee wilde gaan werken. Swarovski staat voor kwaliteit en duurzaamheid dus u kunt ervan uitgaan dat deze stenen prachtig van kleur zullen blijven. Het proces is op geen enkele manier schadelijk voor de drager.

De meest bekende kleur van topaas is lichtblauw, en dit is ook de kleur die wij aanbieden. Topaas heeft een hardheid van 8 op de schaal van Mohs wat hem perfect maakt voor het verwerken in sieraden. De edelsteen wordt onder andere gevonden in Brazilië, Australië, China, Amerika en Sri Lanka.

In het verleden dacht men dat de steen je sterker kon maken en dat je meer zelfvertrouwen zou krijgen. De steen is verkrijgbaar in verschillende vormen. Speel daar eens mee en je zult zien dat je de mooiste sieraden kunt creëren!

Lichtblauw gaat erg goed samen met koele kleuren als zilver. Vooral wanneer je zelf een huid met een koele ondertoon hebt staat het prachtig! Daarnaast gaat deze kleurencombinatie samen met vrijwel alles, dus ook met jouw favoriete outfit. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod van zilveren ringen.