Zilveren aquamarijn ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Zilveren ringen met aquamarijn

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Aquamarijn ', Zilver ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gegarandeerd de laagste prijs
Gegarandeerd de laagste prijs
Zilveren Ringen met Aquamarijn

Van de lichtblauwe kleur van de lucht naar het diepe blauw van de zee. Aquamarijn edelstenen beschikken over een buitengewoon mooie schittering van een verzameling blauwe kleuren. Vrouwen over de hele wereld houden van de mooie kleur blauw van de aquamarijn omdat deze een mooie aanvulling kan zijn op bijna iedere huidskleur of juist dezelfde oogkleur als die van de steen. Laat het blauw van de steen leven in een zilveren ring.

Het zilveren metaal van de ring geeft de aquamarijn een mooie koele uiterlijk die zowel overdag als in de avond gedragen kan worden. Er is nauwelijks een andere edelsteen die zo verfijnd en gevormd is als de aquamarijn. Diamondsbyme werkt met edelstenen die geheel vrij zijn van insluitsels waardoor u de meest kwalitatieve aquamarijn in uw zilveren ring kunt zetten.

Blijf verassen met uw moderne en artistieke aquamarijn die u kunt accentueren door kleinere diamanten rondom de edelsteen vast te zetten in uw zilveren ring. De aquamarijn is op zijn mooist wanneer deze gecombineerd wordt met groene, gele of witte stenen. U kunt natuurlijk ook voor een design kiezen waarmee u alle kleuren combineert die bij u passen. U heeft de regie in handen!