Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Zilveren ringen met amethist

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Zilver ', Amethist ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Zilveren ringen met Amethist

Op zoek naar een zilveren ring met een mooie paarse edelsteen? Dan is een zilveren ring met de edelsteen Amethist dé perfecte sieraad voor u!

Een zilveren ring met amythyst is hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Met een zilveren ring van Amethist kunt u alle kanten op: het is een uitstekend geschenk voor een Kerst, verjaardag of zelfs voor Moederdag! Uiteraard is een ring van zilver met Amethist ook leuk om aan jezelf te geven.

De Amethist is een populaire edelsteen in de prachtige kleur paars. Het kleurenspectrum varieert van zacht violet tot diep paars. Deze populaire edelsteen is een van de meest gebruikte stenen als het gaat om het slijpen van speciale vormen. Ook beschikt de Amethist over een helderheid waarmee de mooiste creaties gemaakt kunnen worden.

De zilveren ringen die door DiamondsByMe worden aangeboden zijn gemaakt van 925 zilver. Zilver kan na verloop van tijd oxideren door zonlicht.
Over het algemeen heeft 90% van de mensen hier geen last van. Mocht u hier toch last van hebben, dan biedt platina een uitkomst!

DiamondsByMe hecht veel waarde aan kwaliteit. Zilveren sieraden vanaf 2 gram moeten in Nederland volgens de wet gekeurd worden bij een door Nederland gecertificeerd bedrijf zoals bijvoorbeeld Waarborg Holland in Gouda. Na het keuren wordt er door hen een keurteken in geslagen en een teken van de goudsmid die het gemaakt heeft.