Zilveren amethist ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Zilveren ringen met amethist

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Amethist ', Zilver ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gegarandeerd de laagste prijs
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Zilveren ringen met Amethist

Op zoek naar een zilveren ring met een mooie paarse edelsteen? Dan is een zilveren ring met de edelsteen Amethist dé perfecte sieraad voor u!

Een zilveren ring met amythyst is hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Met een zilveren ring van Amethist kunt u alle kanten op: het is een uitstekend geschenk voor een Kerst, verjaardag of zelfs voor Moederdag! Uiteraard is een ring van zilver met Amethist ook leuk om aan jezelf te geven.

De Amethist is een populaire edelsteen in de prachtige kleur paars. Het kleurenspectrum varieert van zacht violet tot diep paars. Deze populaire edelsteen is een van de meest gebruikte stenen als het gaat om het slijpen van speciale vormen. Ook beschikt de Amethist over een helderheid waarmee de mooiste creaties gemaakt kunnen worden.

De zilveren ringen die door DiamondsByMe worden aangeboden zijn gemaakt van 925 zilver. Zilver kan na verloop van tijd oxideren door zonlicht.
Over het algemeen heeft 90% van de mensen hier geen last van. Mocht u hier toch last van hebben, dan biedt platina een uitkomst!

DiamondsByMe hecht veel waarde aan kwaliteit. Zilveren sieraden vanaf 2 gram moeten in Nederland volgens de wet gekeurd worden bij een door Nederland gecertificeerd bedrijf zoals bijvoorbeeld Waarborg Holland in Gouda. Na het keuren wordt er door hen een keurteken in geslagen en een teken van de goudsmid die het gemaakt heeft.