010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Zilveren ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Zilver ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Een uniek sieraad voor ieder budget
Levenslange garantie
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Persoonlijke unieke zilveren ringen zijn enorm populair! De specialisten van DiamondsByMe zien een enorme groei in zelfontworpen zilveren ringen. Bent u ook geïnteresseerd in het creëren van uw eigen zilveren ring? Dan bent u op onze website aan het juiste adres!

Op de website van DiamondsByMe kunt u uw eigen zilveren ring samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende modellen zilveren ringen. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan is het tijd om een prachtige edelsteen aan uw ring van zilver toe te voegen. Dit kan een saffier, citrien of peridoot zijn, maar ook een schitterende diamant..

Zilveren ringen zijn goed te combineren met iedere outfit. Gaat u voor opvallend of voor subtiel? Op onze website kunt u uw eigen zilveren ring ontwerpen naar eigen smaak. U bepaald zelf welke kleur stenen u erin wilt hebben dus zo kunt u bij iedere outfit een passende ring maken. Ringen van zilver zijn ook een leuk geschenk om cadeau te geven. Tijd om uw vriend, vriendin of moeder te verrassen? Of heeft u binnenkort een verjaardag? Laat u inspireren door de prachtige zilveren ringen op de website van DiamondsByMe!

Al onze sieraden hebben een uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende edelmetalen. Alle sieraden kunnen naar eigen wens worden ontworpen! Neem gauw een kijkje op onze website.

Ook kunt u bij ons terecht voor ringen met een bijzonder ontwerp zoals bijvoorbeeld:

Claddagh ring
Hart ring
Infinity ring
Keltische ring
Klassieke ring
Kroon ring
Memoire ring
Naam en letter ring
Parel ring
Stapel ring
Trendy ring
Unieke ring
Ring zonder stenen
Dames zegelring