Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Ringen met witte parel

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
  Geselecteerde filters Witte parel ',
  Verras haar met een zelf ontworpen design
  Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
  Levenslange garantie

  Wie denkt aan gedecoreerde ringen, denkt vaak aan ringen met een edelsteen, zoals diamant of saffier. Er is echter nog een heel ander soort "steen" die helemaal geen steen is, maar wel een prachtige, luxe uitstraling heeft. Een kleine schat uit de zee. Wij hebben het natuurlijk over de parel. In het bijzonder ringen met witte parel hebben een unieke uitstraling. Niet voor niets zijn ze zo populair.

  Ringen met witte parel hebben een verhaal

  Waar edelstenen in miljoenen jaren zijn gevormd en uit de grond worden gehaald, worden parels - net zo'n zeldzaamheid - uit de zee gehaald. Ze worden gemaakt door een select aantal weekdieren, waarvan oesters het bekendste voorbeeld vormen. Lang niet alle oesters produceren parels: dat maakt hen zo zeldzaam. Niet voor niets spreekt men van "een pareltje" wanneer men een zeer zeldzaam of bijzonder object omschrijft.

  Ringen met witte parel hebben een uniek soort charme: je herkent deze direct. De parel onderscheidt zich van edelstenen door zijn ronde vorm. Lang niet alle parels hebben deze perfecte ronde vorm: ze worden bewerkt om een prachtige parelring te maken. Dit betekent overigens niet dat er geen toepassing is voor de exemplaren die niet mooi rond zijn: juist in een parelketting worden vaak niet-ronde exemplaren met verschillende vormen gebruikt. Naast de witte parel ringen hebben we ringen met zwarte parels, grijze parels en bruine parels.

  De betekenis van de parel

  Een reden waarom ringen met witte parel zo populair zijn is omdat zij, naast hun prachtige uitstraling, een zekere mystiek bevatten. Parels hebben in veel culturen over de hele wereld specifieke betekenissen of een symbolische waarde. Een parelring kopen wordt in veel culturen dan ook gezien als meer dan een mooie aankoop alleen, juist vanwege de betekenis van de parel. In delen van Azië worden parels beschouwd als symbolen van wijsheid, eeuwigheid of onsterfelijkheid, terwijl de oude Grieken dit bijzondere mineraal associeerden met de liefde. Ook zijn wereldwijd veel mensen overtuigd van de positieve invloed van parels op geestelijk en fysiek welzijn. Over ringen met witte parel vallen dus bij voorbaat mooie verhalen te vertellen.

  Een parelring kopen bij ons

  Wil je een parelring kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen verzeker jij je van een ring met een prachtige uitstraling; bij ons ben je ook gegarandeerd van vakwerk door ervaren ambachtslieden en de scherpste prijzen dankzij onze unieke formule. Als enige online partij in Nederland kunnen wij namelijk sieraden exclusief voor jou ontwerpen. Dat hoeft natuurlijk niet, want wij beschikken ook over een collectie waaruit je kunt kiezen, of die je kunt aanpassen naar eigen smaak. Op die manier kun je ook eenvoudig een populaire witgouden ring met witte parel samenstellen. Wij bieden een ruime keuze uit edelmetalen en zettingen. Een witgouden ring met witte parel is voor velen een ware klassieker, maar ook als je gaat voor ander exemplaar, hebben of maken wij altijd jouw droomring. Een parelring kopen betekent sowieso een unieke en exclusieve ring kopen. Mocht je niet op zoek zijn naar een ring voor jezelf of als cadeau, maar juist een mooi sieraad om de nek willen, dan is een parelketting een prachtige optie. Ook deze koop je bij ons. Je kunt bij ons altijd rekenen op:

  • De hoogste kwaliteit materialen
  • Ervaren en gespecialiseerde edelsmeden
  • Een unieke in-house formule voor de scherpste prijzen
  • Eerlijke materialen
  • Persoonlijke service
  • Gratis verzending

  Kunnen wij je helpen met een prachtige parelring of parelketting? Neem voor al jouw vragen over ringen met witte parel (of andere soorten sieraden) contact met ons op. Wij helpen je graag verder.