Witgouden zwarte diamant ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Witgouden ringen met zwarte diamant

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Zwarte diamant ', Witgoud ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gegarandeerd de laagste prijs
Een uniek sieraad voor ieder budget
Witgouden ringen Zwarte Diamant

Op zoek naar een mooie witgouden ring? Witgouden ringen zijn tijdloos, klassiek en erg populair onder verlovingsringen en trouwringen. Uiteraard is een witgouden ring ook ideaal voor andere gelegenheden. DiamondsByMe gebruikt enkel witgoud die palladium als bijzet heeft. Hierdoor heeft u langer plezier van uw mooie witgouden ring. Door de toevoeging van palladium, verkleurt uw ring van witgoud niet.

Een ring van wit goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of jubileum. Ook is een witgouden ring erg populair als verlovingsring of trouwring.

Een zwarte diamant heeft iets mystieks, zijn perfect glans en diep zwarte kleur maakt het een hele bijzondere edelsteen. Zwarte diamant in combinatie met een perfect witte witgouden ring Configureert een speciale ring. Deze imponerende zwarte edelsteen is de laatste jaren erg populair onder de celebs. Zo is actrice Carmen Electra gespot met een zwarte diamant in haar verlovingsring.

Deze zwarte kleur past perfect bij iedere kleur en is gemakkelijk te combineren met elke outfit. De zwarte kleur van diamant wordt gevormd door insluitsels waardoor u niet meer door de steen heen kunt kijken. Zwarte diamant wordt behandeld om een nog diepere en intensere kleur te krijgen.

Uiteraard biedt DiamondsByMe ook andere edelstenen, zoals smaragd. Neem een kijkje en ontwerp uw eigen unieke witgouden ding!