Witgouden smaragd ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Witgouden ringen met smaragd

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Smaragd ', Witgoud ',
Levenslange garantie
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Witgouden ringen Smaragd

Als u op zoek bent naar een mooie gouden ring die wit van kleur is? Een ring van witgoud is dé oplossing! Witgouden ringen zijn tijdloos, klassiek en erg populair onder verlovingsringen en trouwringen. DiamondsByMe gebruikt enkel witgoud die palladium als bijzet heeft. Hierdoor heeft u langer plezier van uw mooie witgouden ring. Een echte investering, dus! Door de toevoeging van palladium, verkleurt uw ring van witgoud niet. Tevens heeft u ook geen last van allergieën

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd &ldquo:met goud geef je aan dat je van elkaar houdt&rdquo:.

Een ring van wit goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of jubileum. Ook is een witgouden ring erg populair als verlovingsring of trouwring.

Met de toevoeging van smaragd als edelsteen aan uw witgouden ring maakt u uw witgouden ring extra opvallend. De prachtige intense groene kleur van de smaragd maakt uw witgouden ring erg sprekend. De smaragd edelsteen in combinatie met de prachtige witgouden ring maakt uw cadeau onvergetelijk!

Uiteraard biedt DiamondsByMe ook andere edelstenen, zoals black diamond. Neem een kijkje en ontwerp uw eigen unieke witgouden ding!