Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden ringen met smaragd

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Witgoud ', Smaragd ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Verras haar met een zelf ontworpen design
Een uniek sieraad voor ieder budget
Verras haar met een zelf ontworpen design
Witgouden ringen Smaragd

Als u op zoek bent naar een mooie gouden ring die wit van kleur is? Een ring van witgoud is dé oplossing! Witgouden ringen zijn tijdloos, klassiek en erg populair onder verlovingsringen en trouwringen. DiamondsByMe gebruikt enkel witgoud die palladium als bijzet heeft. Hierdoor heeft u langer plezier van uw mooie witgouden ring. Een echte investering, dus! Door de toevoeging van palladium, verkleurt uw ring van witgoud niet. Tevens heeft u ook geen last van allergieën

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd &ldquo:met goud geef je aan dat je van elkaar houdt&rdquo:.

Een ring van wit goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of jubileum. Ook is een witgouden ring erg populair als verlovingsring of trouwring.

Met de toevoeging van smaragd als edelsteen aan uw witgouden ring maakt u uw witgouden ring extra opvallend. De prachtige intense groene kleur van de smaragd maakt uw witgouden ring erg sprekend. De smaragd edelsteen in combinatie met de prachtige witgouden ring maakt uw cadeau onvergetelijk!

Uiteraard biedt DiamondsByMe ook andere edelstenen, zoals black diamond. Neem een kijkje en ontwerp uw eigen unieke witgouden ding!