Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden ringen met citrien

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Witgoud ', Citrien ',
Levenslange garantie
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Een uniek sieraad voor ieder budget
Een uniek sieraad voor ieder budget
Witgouden ringen met Citrien

De gele citroenkleur van de citrien steen is tijdloos en erg trendy op het moment. Het witgouden materiaal van uw ring laat de gele kleur van de edelsteen schitteren en accentueert bepaalde kenmerken in uw uiterlijk. Uw vingers zien er meteen elegant uit met een witgouden ring met citrien edelsteen om uw ringvinger.

De schoonheid van de citrien zit hem in de heldere gele kleur en geeft de koele kleur van het witgouden materiaal toch een warmere uitstraling. Op onze website hebben we veel ringen speciaal voor gekleurde edelstenen, hierbij is het leuke dat u zelf kunt combineren en ontwerpen. U heeft de keuze uit 13 andere edelstenen en verschillende kleuren goud. Zo kunt u zelf een uniek ontwerp maken van een ring die niemand anders heeft.

Speel met verschillende kleuren en vormen van een witgouden ring met citrien en voeg bepaalde details toe zoals kleine stenen en diamanten. Zo Configureert u stap voor stap uw eigen perfecte maar vooral persoonlijke ring die de zomer en de warme zon altijd dichtbij doet lijken.