Witgouden citrien ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Witgouden ringen met citrien

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Citrien ', Witgoud ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Levenslange garantie
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Levenslange garantie
Witgouden ringen met Citrien

De gele citroenkleur van de citrien steen is tijdloos en erg trendy op het moment. Het witgouden materiaal van uw ring laat de gele kleur van de edelsteen schitteren en accentueert bepaalde kenmerken in uw uiterlijk. Uw vingers zien er meteen elegant uit met een witgouden ring met citrien edelsteen om uw ringvinger.

De schoonheid van de citrien zit hem in de heldere gele kleur en geeft de koele kleur van het witgouden materiaal toch een warmere uitstraling. Op onze website hebben we veel ringen speciaal voor gekleurde edelstenen, hierbij is het leuke dat u zelf kunt combineren en ontwerpen. U heeft de keuze uit 13 andere edelstenen en verschillende kleuren goud. Zo kunt u zelf een uniek ontwerp maken van een ring die niemand anders heeft.

Speel met verschillende kleuren en vormen van een witgouden ring met citrien en voeg bepaalde details toe zoals kleine stenen en diamanten. Zo Configureert u stap voor stap uw eigen perfecte maar vooral persoonlijke ring die de zomer en de warme zon altijd dichtbij doet lijken.