Schouderringen ontwerpen

Ontwerp je schouderring online voor de beste prijs

Schouderringen

Er wordt een groot assortiment aan juwelen aangeboden op de website van DiamondsByMe. Uiteraard kunnen ringen hier geen uitzondering in zijn en puilt het aanbod uit met vele soorten stijlen.

Een van de ringstijlen is een schouderring. Een schouderring is een ring waarbij er in het midden een grote edelsteen is geplaatst. De zijkanten van de ring zijn versierd met meerdere kleine edelstenen die de grote middensteen extra accentueren. Door de combinatie van stenen heeft een scouderring een zeer luxueuze uitstraling.

DiamondsByMe heeft een ruim aanbod aan edelstenen. Zowel voor de grote middensteen als de kleinere zijstenen bestaan er verschillende soorten, zoals diamant, smaragd, saffier en nog vele meer. Hierdoor zijn er vele kleurencombinaties mogelijk. Ook kunnen de edelstenen in de gewenste slijpvormen worden uitgekozen. De edelstenen worden in samenwerking met Swarovski aangeboden waardoor we garant staan voor kwaliteit.

Ook voor de schouderring zelf biedt DiamondsByMe een veelvoud aan mogelijkheden op het gebied van edelmetalen. Zo kunt u kiezen voor een zilveren, gouden, witgouden, rosé gouden, platina of een een combinatie aan kleuren voor uw schouderring.

Zo ziet u dat er vele mogelijkheden zijn om uw schouderring samen te stellen precies naar uw smaak. Mocht u bij uw keuze onafhankelijk advies nodig hebben, schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten.