Rosegouden dames ringen met smaragd ontwerpen

Ontwerp je rosegouden ring met smaragd online voor de beste prijs

Rosé gouden ringen Smaragd

Als u op zoek bent naar een mooie gouden ring die meer naar de kleur roze of rood neigt? Dan is een ring van rose goud dé oplossing! Rosegouden ringen zijn erg hip en modern en past bij iedere trendy outfit.

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd &ldquo:met goud geef je aan dat je van elkaar houdt&rdquo:.

Een ring van rose goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of verjaardag. Ook is een ring van rose goud erg goed te combineren bij een rose gouden horloge.

Met de toevoeging van smaragd als edelsteen aan uw rose gouden ring maakt u uw zelf ontworpen ring extra opvallend. De prachtige intense groene kleur van de smaragd maakt uw rose gouden ring erg sprekend. De smaragd edelsteen in combinatie met de prachtige rose gouden ring maakt uw sieraad onvergetelijk en bijzonder!

Uiteraard biedt DiamondsByMe ook andere edelstenen, zoals black diamond. Neem een kijkje en ontwerp uw eigen unieke witgouden ding!