Rosé gouden zwarte diamant ringen|Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Rosé gouden ringen met zwarte diamant

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Een uniek sieraad voor ieder budget
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Rosé gouden ringen zwarte diamant

Op zoek naar een mooie gouden ring die qua kleur meer naar rose of rood neigt? Een ring van rose goud is dé oplossing! Rose gouden ringen zijn tijdloos, klassiek en erg populair onder de modieuze vrouw. Vanzelfsprekend is een rose gouden ring ideaal voor diverse gelegenheden, zoals een verjaardag, bruiloft of Moederdag.

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd "met goud geef je aan dat je van elkaar houdt".

Een ring van rose goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden maar ook om cadeau te doen aan jezelf. Een rose gouden ring is ongevoelig voor oxidatie waardoor deze nooit zal roesten of verkleuren.

Met de toevoeging van black diamond als edelsteen aan uw rosegouden ring maakt u uw zelf ontworpen ring extra opvallend. Deze imponerende zwarte edelsteen is de laatste jaren erg populair onder de celebs. Zo is actrice Carmen Electra gespot met een zwarte diamant in haar verlovingsring.

De black diamond is een mysterieuze steen met een diepe zwarte kleur. Deze zwarte kleur past perfect bij iedere kleur en is gemakkelijk te combineren met elke outfit. De zwarte kleur van de black diamond wordt gevormd door insluitsels waardoor u niet meer door de steen heen kunt kijken. Toch blijft deze mooie zwarte diamant glinsteren door zijn mooie geslepen vlakken. DiamondsByMe behandeld haar black diamond extra om ze nog een diepere en intensere kleur te geven.

Uiteraard biedt DiamondsByMe ook andere edelstenen, zoals aquamarijn. Neem een kijkje en ontwerp uw eigen unieke witgouden ding!