Rosé gouden smaragd ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Rosé gouden ringen met smaragd

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Smaragd ', Rose goud ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Levenslange garantie
Rosé gouden ringen Smaragd

Als u op zoek bent naar een mooie gouden ring die meer naar de kleur roze of rood neigt? Dan is een ring van rose goud dé oplossing! Rosegouden ringen zijn erg hip en modern en past bij iedere trendy outfit.

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd "met goud geef je aan dat je van elkaar houdt".

Een ring van rose goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of verjaardag. Ook is een ring van rose goud erg goed te combineren bij een rose gouden horloge.

Met de toevoeging van smaragd als edelsteen aan uw rose gouden ring maakt u uw zelf ontworpen ring extra opvallend. De prachtige intense groene kleur van de smaragd maakt uw rose gouden ring erg sprekend. De smaragd edelsteen in combinatie met de prachtige rose gouden ring maakt uw sieraad onvergetelijk en bijzonder!

Uiteraard biedt DiamondsByMe ook andere edelstenen, zoals black diamond. Neem een kijkje en ontwerp uw eigen unieke witgouden ding!