Rosé gouden citrien ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Rosé gouden ringen met citrien

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Citrien ', Rose goud ',
Levenslange garantie
Verras haar met een zelf ontworpen design
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gegarandeerd de laagste prijs
Rosé gouden ringen Citrien

U onderscheidt uzelf het best door dingen te dragen die uniek en schaars zijn. Iets dat erg typerend voor u is waardoor mensen in uw omgeving zich afvragen waar u een bepaald stuk vandaan heeft. Een van deze unieke sieraden is een rose gouden ring met Citrien edesteen. Er zijn namelijk niet veel gele edelstenen in de wereld van juwelen en hierdoor is de Citrien erg zeldzaam.

De rose gouden kleur van uw ring brengt de Citrien tot leven. Geen kleur is zo uniek als rosé goud. De zachte roze kleur is perfect om uw teint te accentueren. De rosé kleur is al een tijd erg trendy en wordt massaal gedragen door vooraanstaande figuren in de modewereld. De unieke rosé gouden kleur wordt geconfigureerd door een samensmelting van koper en goud.

Citrien is tevens een echte succes steen en inspireert u tot nieuwe uitdagingen en kansen. Durf beslissingen te nemen en keuzes te maken met een rose gouden ring met Citrien steen om uw vingers. Om speciale kleuren aan uw ring toe te voegen kunt u ervoor kiezen om een eigen ring te ontwerpen. Kies uit verschillende Citrien edelstenen voor in uw rose gouden ring die geheel vrij zijn van insluitsels zodat uw ring pas echt kan schitteren.