Platina smaragd ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Platina ringen met smaragd

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Smaragd ', Platina ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Platina ringen met Smaragd

Platina is het meest exclusieve edelmetaal voor sieraden. Door zijn perfecte witte kleur is het al jaren een populaire keuze voor exclusieve verlovingsringen met mooie diamanten of andere edelstenen. Maar ook voor alledaags, naar het werk, school of verjaardagsfeest is deze ring perfect!

Als u op zoek bent naar een exclusieve ring met een perfecte witte kleur, dan is een ring van het edelmetaal platina iets voor u! Platina is een puur wit metaal in dat nooit van kleur zal veranderen en tevens is er geen enkel zuur dat invloed heeft op dit mooie metaal. Door zijn hardheid blijft de ring van platina veel langer mooi en bovendien is platina non-allergic waardoor iedereen het kan dragen. Een ring van platina is dus hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid zoals een jubileum, liefdesverklaring of om zomaar cadeau te geven! Uiteraard is een ring van platina ook ideaal als cadeau voor jezelf. Zo kun je ringen van platina gemakkelijk combineren bij iedere outfit!

Kiest u voor een ring van platina met smaragd als edelsteen? Uitstekende keuze! De toevoeging van smaragd als edelsteen aan uw ring van platina zorgt voor op opvallend sieraad. Door de fantastische intense groene kleur van de smaragd resulteert dit in gegarandeerd bekijks! De groene kleur van deze edelsteen combineert prachtig met de witte kleur van platina.

Uiteraard biedt DiamondsByMe ook andere edelstenen aan, zoals Blauw Topaas. Neem een kijkje en ontwerp uw eigen unieke witgouden ding!