Platina robijn ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Platina ringen met robijn

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Robijn ', Platina ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Platina ringen met robijn

Platina is onze meest populaire metaal voor verlovingsringen en trouwringen. Platinas natuurlijk witte glans zal nooit vervagen of veranderen van kleur, en accentueert de glans en schittering van een edelsteen zoals de robijn. Platina is voor eeuwig, en dit maakt het het ultieme symbool voor echte, blijvende en eeuwige liefde.

Door de sterke rode kleur van de robijn heeft deze steen een koele omgeving nodig. Platina is hier het ideale materiaal voor. Uw platina ring krijgt een tijdloos karakter waardoor dit accessoire altijd gedragen kan worden, bij welke gelegenheid dan ook.

Hoewel platina een van de sterkste metalen is, is het ook een redelijk simpele materiaal die wel wat extras kan gebruiken naast een bijzondere edelsteen zoals de robijn. Ontwerp bijvoorbeeld uw eigen platina ring met robijn en kies voor diamanten of zettingen rondom de edelsteen. U kunt hierbij kiezen voor verschillende kleuren en vormen. Door de kracht van platina kunt u nog jaren genieten van uw eigen platina ring met robijn, die geheel door u ontworpen is.