Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Platina ringen met robijn

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Platina ', Robijn ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gegarandeerd de laagste prijs
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Levenslange garantie
Platina ringen met robijn

Platina is onze meest populaire metaal voor verlovingsringen en trouwringen. Platinas natuurlijk witte glans zal nooit vervagen of veranderen van kleur, en accentueert de glans en schittering van een edelsteen zoals de robijn. Platina is voor eeuwig, en dit maakt het het ultieme symbool voor echte, blijvende en eeuwige liefde.

Door de sterke rode kleur van de robijn heeft deze steen een koele omgeving nodig. Platina is hier het ideale materiaal voor. Uw platina ring krijgt een tijdloos karakter waardoor dit accessoire altijd gedragen kan worden, bij welke gelegenheid dan ook.

Hoewel platina een van de sterkste metalen is, is het ook een redelijk simpele materiaal die wel wat extras kan gebruiken naast een bijzondere edelsteen zoals de robijn. Ontwerp bijvoorbeeld uw eigen platina ring met robijn en kies voor diamanten of zettingen rondom de edelsteen. U kunt hierbij kiezen voor verschillende kleuren en vormen. Door de kracht van platina kunt u nog jaren genieten van uw eigen platina ring met robijn, die geheel door u ontworpen is.