Platina dames ringen met zwarte diamant ontwerpen

Ontwerp je platina ring met zwarte diamant online voor de beste prijs

Platina ringen Zwarte Diamant

Wanneer uw voorkeur naar witte ringen gaat, dan is platina een uitstekende keuze. Door zijn perfecte witte kleur is het al jaren een populaire keuze voor exclusieve verlovingsringen met mooie diamanten of andere edelstenen. Maar ook voor iedere dag is deze ring perfect! Ringen van platina onderscheiden zich door zijn duurzaamheid en exclusiviteit.

Ringen van platina worden gemaakt van puur wit metaal en zal nooit van kleur veranderen. Bovendien is er geen enkel zuur dat invloed heeft op dit mooie metaal. Door zijn hardheid blijft de ring van platina veel langer mooi en bovendien is platina non-allergic waardoor iedereen het kan dragen. Een ring van platina is dus hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid zoals een jubileum, liefdesverklaring of om zomaar cadeau te geven!

Naast bovenstaande, zijn ringen van platina gemakkelijk te combineren bij iedere outfit! Gaat u voor hip &: trendy modern of toch voor klassiek &: tijdloos? Met een ring van platina kunt u alle kanten op!

Met de toevoeging van black diamond als edelsteen aan uw platina ring maakt u uw ring van platina extra opvallend. Deze imponerende zwarte edelsteen is de laatste jaren erg populair onder de celebs. Zo is actrice Carmen Electra gespot met een zwarte diamant in haar verlovingsring.

De black diamond is een mysterieuze steen met een diepe zwarte kleur. Deze zwarte kleur is gemakkelijk te combineren met elke outfit en past bij iedere kleur. De zwarte kleur van de black diamond wordt gevormd door insluitsels waardoor u niet meer door de steen heen kunt kijken. Toch blijft deze mooie zwarte diamant glinsteren door zijn mooie geslepen vlakken. DiamondsByMe behandeld haar black diamond extra om ze nog een diepere en intensere kleur te geven.