Platina topaas ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Platina ringen met blauw topaas

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Blauwe topaas ', Platina ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Verras haar met een zelf ontworpen design
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Platina ringen met Blauw Topaas

Ringen zijn accessoires die onder veel druk kunnen komen te staan en hierdoor van de aller stevigste materiaal dienen te zijn. Met een platina ring maakt u altijd een goede keus omdat dit het allersterkste materiaal is voor sieraden. Krasjes en deuken in uw platina ring worden hiermee voorkomen en hierdoor kunt u nog jaren genieten van een ring die er nog steeds nieuw uitziet.

Door de toevoeging van de Blauw Topaas krijgt uw platina ring een mooi karakter. U kunt ervoor kiezen om uw platina ring te laten bezaaien met kleinere diamanten zodat de Blauw Topaas edelsteen uw platina ring omtovert tot een unieke, decadente accessoire.

De blue topaz wordt ook vaak gebruikt voor in kristallen omdat deze de blauwe kleur laten schitteren. U kunt ervoor kiezen om uw platina ring te laten bezaaien met kleinere diamanten zodat de blue topaz in uw ring de show kan stelen. Dit is tevens een betaalbare optie in vergelijking met de kristallen die gewoonlijk gebruikt worden door koninklijke families voor in hun sieraden. Ontwerp uw eigen variant hiervan en kies voor de juiste stenen die uw blue topaz accentueren in uw platina ring.