Platina aquamarijn ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Platina ringen met aquamarijn

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Aquamarijn ', Platina ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Een uniek sieraad voor ieder budget
Platina ringen met aquamarijn

Bent u op zoek naar een exclusieve ring? Wellicht is een ring van het edelmetaal platina iets voor u.

Platina is het meest exclusieve edelmetaal voor sieraden. Door zijn perfecte witte kleur is het al jaren een populaire keuze voor exclusieve verlovingsringen met mooie diamanten of andere edelstenen.

Een ring gemaakt van platina, houdt een puur wit metaal in dat nooit van kleur zal veranderen en tevens is er geen enkel zuur dat invloed heeft op dit mooie metaal. Door zijn hardheid blijft de ring van platina veel langer mooi en bovendien is platina ‘non-allergic’ waardoor iedereen het kan dragen. Een ring van platina is dus hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid zoals een jubileum, liefdesverklaring of om zomaar cadeau te geven!

Naast bovenstaande, zijn ringen van platina gemakkelijk te combineren bij iedere outfit! Gaat u voor modern of toch voor klassiek? Met een ring van platina kunt u alle kanten op!

Uw platina ring maakt u exclusief en uniek met een waterblauwe aquamarijn als edelsteen. Deze “koning van de edelstenen” zorgt voor een uniek platina sieraad. Gaat u toch liever voor andere edelstenen? DIamondsbyme biedt u een groot consument aan prachtige edelstenen. Bij ons kunt u uw eigen platina ring ontwerpen door te kiezen uit verschillende edelstenen en verschillende modellen.