Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden ringen met rookkwarts

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Goud ', Rookkwarts ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gegarandeerd de laagste prijs
Verras haar met een zelf ontworpen design
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gouden ringen met Rookkwarts

Bruine edelstenen worden steeds populairder en de rookkwarts is daarbij een betaalbare keuze. De prachtige bruine kleur van de steen is ideaal voor de herfst en staat prachtig in combinatie met goud, aardtinten en avondkleding. Combineer uw gouden ring met de rookkwarts en u heeft meteen een veelzijdige sieraad die altijd van pas komt.

Geelgoud brengt de gouden en brons kleuren van de rookkwarts in uiting terwijl witgoud juist de bruine en grijze tinten van uw steen oplicht. U neemt met uw keuze voor de rookkwarts in uw gouden ring hoe dan ook een goede beslissing. Wist u dat de rookkwarts edelsteen de positiviteit in u naar boven brengt? Uw gouden ring krijgt met deze bijzondere steen een speciale en spirituele betekenis.

DiamondsByMe biedt u de gelegenheid om een eigen gouden rookkwarts ring te ontwerpen en stylen. Kent u iemand die van de kleur bruin houdt? Iemand die opleeft tijdens de herfst? Of bent u zelf iemand die een fan is van de prachtige tinten van de kleur bruin? Ontwerp dan een eigen gouden ring met rookkwarts die u zo persoonlijk kunt maken als u wilt. Voeg zettingen en diamanten van verschillende warme kleuren toe aan uw gouden ring om de rookkwarts als centraal punt vast te leggen.