Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden ringen met peridoot

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Goud ', Peridoot ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Levenslange garantie
Levenslange garantie
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gouden ringen met Peridoot

Het levendige groen van de kleur peridoot, met een lichte hint van goud, is de ideale toevoeging aan uw zomer garderobe. Geen wonder, aangezien de peridoot de edelsteen van de zomermaand augustus is. De groene kleur doet denken aan de natuur en aan vernieuwing. Tevens staat de groene kleur van de Peridoot voor vrede, energie en balans. Bereik de ultieme harmonie met uw Peridoot sieraden.

Laat uw gouden ring prachtig uitkomen met een peridoot edelsteen. De steen voegt een prachtig detail toe aan uw sieraden en is in daglicht te bewonderen in verschillende tinten van de kleur groen. De peridoot is een oude edelsteen die zelfs teruggevonden kan worden in de sieraden van de oude Egyptenaren.

Goud is het ultieme complementaire materiaal voor de peridoot, maar dit betekent niet dat u geen andere kleuren kunt verwerken in uw gouden ring. Laat u inspireren en breng uw ideeën tot leven door uw eigen ring te ontwerpen of te stylen. Kies bijvoorbeeld voor licht gele of donkerrode stenen rondom de peridoot zodat uw ring pas echt de aandacht kan krijgen die het verdient. Houdt u liever van neutrale kleuren? Ga dan voor heldere kleinere stenen die uw ring ingetogen doch elegant houden.