Gouden peridoot ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Gouden ringen met peridoot

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Peridoot ', Goud ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Levenslange garantie
Verras haar met een zelf ontworpen design
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gouden ringen met Peridoot

Het levendige groen van de kleur peridoot, met een lichte hint van goud, is de ideale toevoeging aan uw zomer garderobe. Geen wonder, aangezien de peridoot de edelsteen van de zomermaand augustus is. De groene kleur doet denken aan de natuur en aan vernieuwing. Tevens staat de groene kleur van de Peridoot voor vrede, energie en balans. Bereik de ultieme harmonie met uw Peridoot sieraden.

Laat uw gouden ring prachtig uitkomen met een peridoot edelsteen. De steen voegt een prachtig detail toe aan uw sieraden en is in daglicht te bewonderen in verschillende tinten van de kleur groen. De peridoot is een oude edelsteen die zelfs teruggevonden kan worden in de sieraden van de oude Egyptenaren.

Goud is het ultieme complementaire materiaal voor de peridoot, maar dit betekent niet dat u geen andere kleuren kunt verwerken in uw gouden ring. Laat u inspireren en breng uw ideeën tot leven door uw eigen ring te ontwerpen of te stylen. Kies bijvoorbeeld voor licht gele of donkerrode stenen rondom de peridoot zodat uw ring pas echt de aandacht kan krijgen die het verdient. Houdt u liever van neutrale kleuren? Ga dan voor heldere kleinere stenen die uw ring ingetogen doch elegant houden.