Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden ringen met citrien

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Goud ', Citrien ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Levenslange garantie
Gouden ringen met Citrien

Op zoek naar een gouden ring met een mooie citroen gele kleur? Dan is een gouden ring met de edelsteen Citrien dé perfecte edelsteen voor u! De edelsteen citrien is een heldere en frissen edelsteen met een gele kleur. Deze gele kleur combineert perfect met goud.

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd : met goud geef je aan dat je van elkaar houdt.

Een ring van goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of jubileum. Uiteraard past een gouden ring met de edelsteen Citrien bij diverse andere gelegenheden! Ook leuk om deze ring aan uzelf cadeau te doen! Citrien wordt graag in de meer trendy gouden sieraden verwerkt. De geel/ oranje kleur leent zich perfect om met andere kleuren te combineren zoals de groene peridoot.

De edelsteen Citrien staat bekend om zijn gele kleur. De naam citrien komt van de citrusvrucht, vanwege zijn gele kleur. De meest waardevolle citrienen zijn de stenen die neigen naar een wat oranje kleur. Vanzelfsprekend levert DiamondsByMe de beste edelstenen voor u! Door onze jarenlange ervaring met edelstenen weten wij precies waar we de mooiste edelstenen kunnen kopen.

Maak de mooiste combinaties met onze ring configurator, u kunt zelf de kleur kiezen van uw goud en u heeft keuze uit nog 13 andere edelstenen om mee te combineren.