Dames ringen met edelstenen ontwerpen

Ontwerp je ring met edelstenen online voor de beste prijs

Ringen met Edelstenen

Op DiamondsByMe hebben we een groot aanbod van verschillende edelstenen. De meest voorkomende edelstenen zoals robijn, saffier, amethist en bijvoorbeeld Topaas zijn bij ons verkrijgbaar. Tegenwoordig is het aanbod van ringen met edelstenen bij juweliers niet groot meer. Dit is vaak omdat de investeringen erg hoog zijn omdat er vele edelstenen verkrijgbaar zijn en je dus wellicht meerdere modellen ringen op voorraad moet hebben met andere edelstenen.

Met onze configurator ontwerpt u zelf de mooiste ringen met verschillende edelstenen. Bij de ene ring kunt u een steen kiezen, terwijl u bij sommige ringen meerdere edelstenen kunt kiezen en zo zelf een combinatie kunt maken van verschillende edelstenen. Ook is het bij veel ringen mogelijk om de grootte van de edelsteen aan te passen, zo is er voor iedereen een ring te vinden bijpassend bij een budget.

Omdat wij iedere ring pas vervaardigen in ons eigen atelier als er een bestelling is hoeven wij geen voorraad aan te houden, tevens kunnen wij hierdoor dus een zeer uitgebreide collectie ringen met edelstenen voeren. Het voordeel voor u is de vele mogelijkheden en de prijs is meer dan interessant.

Heeft u zelf een idee voor een ontwerp van een ring met edelstenen stuur ons uw idee of neem contact met ons op. Wij geven u een aanbieding die zeker interessant is voor u. Wij zijn er trots op dat we zoveel designers in huis hebben en geven u graag de mogelijkheid om hier ook gebruik van te maken.