Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Ringen met citrien

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Citrien ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Een uniek sieraad voor ieder budget
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Ringen met Citrien

Op zoek naar ringen met een mooie citroen gele kleur edelsteen? Dan zijn ringen met de edelsteen Citrien dé perfecte edelsteen voor u! De edelsteen citrien is een heldere en frisse edelsteen met een gele kleur. Deze gele kleur combineert perfect met diverse edelmetalen.

De edelsteen Citrien staat bekend om zijn gele kleur. De naam ‘citrien’ komt van de citrusvrucht, vanwege zijn gele kleur. De meest waardevolle citrienen zijn de stenen die neigen naar een wat oranje kleur. Vanzelfsprekend levert Diamondsbyme de beste edelstenen voor u! Wij bieden u citrien edelstenen met een perfect slijpsel en kleur.

Citrien is een van de nieuwe trend kleuren aan het worden in ringen met edelstenen. Vele grote merken maken de mooiste ringen met citrien enkel of gecombineerd met andere edelstenen. Wij bieden u op onze site dezelfde mogelijkheid om deze combinaties zelf te maken. Dit is uniek in Nederland en zorgt ervoor dat u een ring kunt ontwerpen die niet alleen mooi is maar ook uniek is.

U kunt uw ring met citrien uit voeren in geel-goud of witgoud en als u wilt ook in zilver. Probeer het maar eens op onze site en u zult zien dat het niet alleen leuk is maar dat ook de prijzen erg leuk zijn. Vergelijk maar een met een ander merk!

Ringen met Citrien is hét ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of jubileum. Uiteraard passen ringen met de edelsteen Citrien bij diverse andere gelegenheden! Ook leuk om deze ring aan uzelf cadeau te doen!