3 steens dames ringen ontwerpen

Ontwerp je 3 steens ring online voor de beste prijs

Ringen met 3 stenen
Ringen met 3 stenen

Wij heten u van harte welkom op onze website. Diamondsbyme biedt een groot online assortiment in zelf ontworpen sieraden. Bij ons kunt u van alles vinden, van ringen tot aan armbanden. Van oorbellen tot aan bedels. Al onze sieraden zijn uniek en persoonlijk, doordat u ze zelf alles kunt ontwerpen. Bovendien hebben ze de beste kwaliteit en zijn ze betaalbaar.

Een ring met drie stenen is erg populair en gewild. Zo zien we deze ring dikwijls bij de grotere Fashion Shows. Bij een type ring met drie stenen, worden over het algemeen drie stenen op een rij gezet in een ring. Het komt vaak voor dat de middelste steen groter is dan de twee zijstenen. De pootjes zijn vaak van draad gemaakt waardoor de steen heel “open” gezet wordt en dit komt ten goede voor de schittering van de stenen.

Een ring met drie stenen heeft symbolische betekenis. Een ring met drie stenen staat voor het verleden, heden en toekomst. Deze liefdevolle ring symboliseert de tijd die je al samen hebt doorgebracht en de tijd die nog zal komen. Een perfect geschenk voor een verlovingsring of vriendschapsring!