Solitair dames ringen ontwerpen

Ontwerp je solitair ring online voor de beste prijs

Solitair ringen

In het grote assortiment aan juwelen biedt DiamondsByMe u uiteraard vele mogelijkheden op het gebied van ringen. Er zijn vele soorten ringstijlen beschikbaar, waarvan een solitair ring er een van is.

Een solitair ring is een ring met een dichte band waarbij er in het midden een grote edelsteen is geplaatst. Denk hierbij aan een platina ring met een grote diamant erop, een van de meeste gebruikte ringstijlen voor een verlovingsring. Het is een tijdloos model die bijna iedere vrouw aanspreekt. Doordat de edelsteen dusdanig open geplaatst is kan het licht optimaal door de edelsteen gaan waarbij de schittering op zijn best is.

De solitair ring hoeft uiteraard niet per se een platina ring met een diamant zijn. DiamondsByMe biedt vele mogelijkheden aan op het gebied van edelmetalen en edelstenen. Zo kunt u ook kiezen uit een ring van zilver, goud, witgoud, rosé goud of juist een combinatie hiervan. Ook biedt DiamondsByMe veel meer soorten edelstenen aan dan enkel diamant. Denk hierbij aan een prachtig blauw saffier, een groene smaragd of een van de vele andere kleuren

U kunt uw ring geheel zelf samen stellen en ook de slijpvormen van de edelstenen zijn te kiezen. In samenwerking met Swarovski bieden wij u de beste kwaliteit voor uw ring.

Mocht u onafhankelijk advies nodig hebben bij uw ring keuze, twijfel niet om contact op te nemen met onze specialisten.