Team DiamondsByMe

Crafted, custom made jewelry, designed by you and made with love

Ons team


MEET THE TEAM

​Remco Broekhuis

Founder & CEO

Al jaren ben ik gepassioneerd goudsmid en sieraden ontwerper. DiamondsByMe is ontstaan uit pure liefde voor het goudsmid vak. Na twee succesvolle juwelierszaken en een prachtig atelier, ben ik gaan kijken naar welke mogelijkheden er nog meer lagen.

DiamondsByMe biedt de mogelijkheid om een sieraad helemaal naar eigen wens samen te stellen, hierdoor kunnen wij sieraden maken voor iedere klant en ieder budget. Met trots kan ik zeggen dat ik een fantastisch team van ontwerpers en goudsmeden heb, die dagelijks met passie en liefde voor het vak werken aan de mooiste ontwerpen. In combinatie met de geweldige reviews die wij van klanten krijgen, maakt mij dit een trotse eigenaar van DiamondsByMe.

Lees meer

Nancy

Teamleider Customer Care

Ik ben al jaren werkzaam in de sieradenindustrie. Voorheen was dit altijd in de winkel, waar ik vele klanten met een lach op hun gezicht naar buiten heb zien gaan.

Nu werk ik achter de schermen bij DiamondsByMe. Naast het contact dat ik telefonisch en via de email voer met klanten, stuur ik mijn team aan. Ik ben altijd op zoek naar manieren hoe we nóg beter en efficiënter kunnen werken. Mijn passie is dan ook de klant een optimale ervaring geven, van begin tot eind.

Walter

Head of Technical design

Als visual/graphic designer bij DiamondsByMe maak ik de tools en applicaties om de ontwerpen, die gemaakt worden mbv Computer-aided design, te vertalen naar mooie afbeeldingen en animaties. Mijn grafische opleiding en jarenlange ervaring als multimedia programmeur komen hiervoor perfect van pas. Ook onderzoek ik nieuwe technieken waarmee we onze klanten een nóg beter beeld kunnen geven van de verschillende sieraden die wij aanbieden.

Hojat

Head of Design

Als hoofddesigner van DiamondsByMe houd ik mij bezig met het ontwerpen van nieuwe uitdagende sieraden. Ik ben ooit begonnen als goudsmid, maar mijn passie ligt voornamelijk bij het design-gedeelte van het vak. Doordat ik in diverse delen van de wereld heb gewoond, heb ik ook veel verschillende invloeden gezien. Dit alles neem ik mee tijdens het ontwerpproces. De vrijheid die ik heb om de meest uiteenlopende designs te maken in combinatie met de persoonlijke sieraden die wij voor klanten ontwerpen, maakt mijn werk bij DiamondsByMe zo mooi.

Saskia

Sales Manager

Gedreven door creativiteit en passie ben ik hele dagen bezig met sieraden en technieken. Bij DiamondsByMe heb ik de mogelijkheid om klanten te adviseren, mee te denken in het ontwerpproces en prachtige zelf ontworpen sieraden af te kunnen leveren. Het mooie aan mijn werk bij DiamondsByMe is dat ik het eerste persoonlijke contact heb met de klant. Hierdoor kom je dicht bij emoties en gevoel; uiteindelijk brengen wij dat over in het sieraad. Daarnaast werk ik nauw samen met de designers van de verschillende afdelingen.

Am

Creative Director

Als creative director verzamel ik het juiste beeldmateriaal voor de verschillende campagnes, advertenties en events. Ik stuur daarbij de creative designers aan en zorg ervoor dat wij inspelen op de wensen van de klant. Dagelijks ben ik bezig met bekijken van de laatste trends en het plannen van aankomende campagnes/events. Door jarenlange ervaring in binnen- en buitenland weet ik precies waar de focus ligt. DiamondsByMe heeft een geweldig team dat nauw samenwerkt, dit geeft mij dagelijks nieuwe energie.

Godfried Brouwers

Countrymanager Germany

Bij DiamondsByMe ben ik als Countrymanager eindverantwoordelijke voor de Duitse markt en streef ik naar de hoogste klanttevredenheid. Zo ben ik ook regelmatig op de productieafdeling of de designafdeling te vinden om speciale wensen van onze klanten te bespreken. Naast het aansturen van Team Germany, neem ik ook af en toe zelf de telefoon van de klantservice aan. Ik wil namelijk ook graag zelf contact houden met onze klanten. Enerzijds omdat ik dat erg leuk vind en mijn passie voor prachtige sieraden graag deel en anderzijds omdat ik door het contact met de klanten leer hoe we onze service steeds kunnen blijven verbeteren.

Joost Bosman

Goudsmid en designer

Ik ben designer, goudsmid en houd me ook af-en-toe bezig met ICT. Mijn dagelijkse bezigheden variëren van het voorbereiden van gietingen tot een nieuwe serie sieraden ontwerpen voor onze catalogus. Ik voel me gedreven om een product af te leveren waar onze klanten een leven lang van zullen blijven genieten. Ik hou me graag bezig met meer dan slechts één werkzaamheid en kan deze passie perfect kwijt bij Diamondsbyme.