Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Zilveren oorstekers

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Oorsteker ', Zilver ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Verras haar met een zelf ontworpen design
Levenslange garantie
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen

Ben jij iemand die het zonde vindt om mooie sieraden alleen op gelegenheden te dragen? Ben jij iemand die liever iets moois koopt wat je elke dag plezier kan brengen, of ben jij op zoek naar een passend cadeau voor zo iemand? Dan kun je zilveren oorstekers bijna blindelings kopen. Er zijn maar weinig oorbellen die zich zo eenvoudig elke dag laten dragen, in alle situaties. Met zilveren oorstekers kun je dagelijks genieten en daarom vormen zij een perfect cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Omdat wij een grote collectie zilveren oorstekers hebben, vind je altijd het perfecte exemplaar. Zo niet: geen probleem, want ook daarvoor hebben wij een bijzondere oplossing. Ben je gek van vintage oorbellen? Kijk dan ook eens bij deze collectie. In het verleden werden oorbellen meestal van zilver gemaakt.

De ideale zilveren oorstekers voor jou

Je hoeft maar een kijkje te nemen in onze collectie om te zien hoeveel verschillende soorten oorstekers van zilver er bij ons verkrijgbaar zijn. Je vindt ze in talloze vormen en stijlen, met stenen van allerlei groottes. De kans is groot dat je in onze collectie een paar ziet dat je simpelweg moét hebben. Toch niet? Dan heb je bij ons als enige online leverancier in Nederland de mogelijkheid om jouw eigen paar zilveren oorstekers te ontwerpen. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar ook met onze hulp komen tot jouw droompaar. Uiteraard kunnen we dit in alle edelmetalen zoals geelgoud, rose goud, platina en witgoud.

Wat is zilver precies?

We kennen allemaal zilveren sieraden, maar wat is zilver precies? Zilver behoort, net als onder andere goud en platina, tot de edelmetalen. Zilver is relatief zacht. Dat is mooi, want op die manier laten sieraden zich eenvoudig vormen. Om voldoende stevigheid te geven aan het edelmetaal, wordt zilver vermengd met een ander metaal. Om die reden is de kleur zilver ook niet altijd gelijk. Zoals je in onze collectie kunt zien, komt de kleur zilver in meerdere tinten. Het zilvergehalte alsmede de soort en hoeveelheid toegevoegd metaal bepalen de kleur.

Een prachtige combinatie: zilver met roze saffier

Het staat je natuurlijk helemaal vrij om de combinatie te maken die je zelf wilt en over smaak valt niet te twisten, maar één combinatie verdient wat ons betreft extra aandacht: zilver met roze saffier. Dit edelmetaal en deze edelsteen lijken voor elkaar gemaakt. Deze twee zachte kleuren vormen een geweldige, tijdloos fraaie combinatie, die door jong en oud gedragen kan worden.

Een ander uiterste: oorbellen met blauwe topaas

Een andere aanrader van onze kant: oorbellen met blauwe topaas. Net als roze saffier past ook blauwe topaas fantastisch bij zilveren oorstekers. Waar de roze steen zorgt voor een zachte, klassieke uitstraling, zijn deze oorbellen met blauwe topaas echte moderne eye catchers en passen zij zeer goed bij dames met een trendy, chique stijl.

Altijd de hoogste kwaliteit

Als je jouw zilveren oorstekers bij ons koopt, kun je erop vertrouwen dat je altijd zult beschikken over de hoogste kwaliteit. Dit dankzij onze unieke formule. Je profiteert onder andere van:

  • De hoogste kwaliteit edelstenen en edelmetalen
  • De mogelijkheid om zelf je sieraden te ontwerpen
  • De scherpste prijzen dankzij een in-house formule
  • Een eerlijke herkomst van alle materialen
  • Ervaren vaklieden die werken volgens het oude ambacht
  • 60 dagen retour mogelijkheid
  • Unieke levenslange garantie op sieraden uit de collectie