Zilveren Oorhangers | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe | Beste prijs

Zilveren oorhangers

Oorstekers Oorstekers
Oorhangers Oorhangers
Creolen Creolen
Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Klassiek Klassiek
Modern Modern
Filteren
',
Geselecteerde filters Zilver ', Oorhanger ',
Levenslange garantie
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

Wie is er geen liefhebber van zilveren oorhangers? Deze hangers kun je elke dag, op elke gelegenheid en bij elke outfit dragen. Dit maakt zilveren oorhangers tot een van de populairste typen oorbellen. Omdat je er nooit genoeg van kunt hebben (letterlijk), bieden wij je een riant assortiment zilveren oorhangers in elke mogelijke stijl. Van eenvoudig en klassiek tot modern, extravagant en met of zonder stenen.

Zilver of goud?

Moet je kiezen voor zilver of goud? Dat is geheel afhankelijk van jouw smaak, maar ook je budget. Oorbellen van zilver zijn populair vanwege hun prijsvoordeel ten opzichte van goud. Niet voor niets hebben dames vaak meerdere oorhangers van zilver: ze zijn mooi, maar betaalbaar. Goud is natuurlijk nog exclusiever, maar dat heeft wel zijn prijs. Witgoud is echter wel door meer mensen te verdragen dan zilver. Mensen die last hebben van allergieën kunnen nog wel eens overgevoelig zijn voor zilver; bij goud hebben minder mensen daar last van.

Mocht je last hebben van een zilverallergie en goud geen geschikt alternatief vinden, dan kun je ook kiezen voor platina: dit edelmetaal ligt qua kleur zeer dicht bij zilver en is hypoallergeen.

Zilveren oorhangers met een bijpassend collier

Een bijzonder fraaie manier om je verschijning helemaal af te maken, is zilveren oorhangers met een bijpassend collier. Zo’n set zorgt voor een luxe voorkomen, maar blijft toch betaalbaar. Om nogmaals terug te komen op de vorige alinea over de afweging tussen zilver en goud: voor de prijs van gouden oorhangers heb je ook zilveren oorhangers met een bijpassend collier. Het is het overwegen waard. Deze combinatie vormt natuurlijk ook een prachtig cadeau. Kies uit de mooiste edelstenen zoals saffier, robijn, diamant of lab grown diamant.

In onze collectie oorhangers en colliers vind je veel matchende sets. Je hoeft natuurlijk niet te matchen: mixen mag ook. Voor wie echt een uniek paar oorhangers of een unieke set hangers en collier wil, kunnen wij sieraden op maat vervaardigen. Je kunt ons jouw ontwerp aanleveren of samen met ons een idee uitwerken tot een concreet ontwerp, wat wij vervolgens voor jou vervaardigen. Hiermee beschik je over 100% unieke sieraden en dat is toch fantastisch om te hebben of te geven?

De voordelen van onze unieke formule

Wij onderscheiden ons van andere juweliers door onze unieke online, in-house formule. Wij werken niet met derden: de hele keten van inkoopt tot vervaardiging en nazorg vindt bij ons in eigen huis plaats. Dit leidt ertoe dat wij al onze sieraden tegen bijzonder scherpe prijzen kunnen aanbieden. Je vindt bij ons niet alleen een ruime collectie oorhangers van zilver; ze zijn tevens zeer betaalbaar. Desondanks kun je rekenen op de hoogste kwaliteit. Wie bij ons oorbellen van zilver koopt, mag naast unieke levenslange garantie ook nog rekenen op:

  • De scherpste prijzen dankzij onze in house formule
  • De hoogste kwaliteit edelmetalen
  • Echte ambachtslieden die het oude ambacht combineren met de nieuwste technieken
  • Eerlijke materialen
  • Een zestig dagen retourtermijn voor juwelen uit de vaste collectie

Wij helpen je graag verder met het vinden van jouw nieuwe paar zilveren oorhangers. Heb je een vraag over onze collectie, hulp nodig met het configureren of het uitwerken van een ontwerp? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.