Zilveren oorbellen ontwerpen

Ontwerp je zilveren oorbellen online voor de beste prijs

Zilveren Oorbellen

Op zoek naar een tijdloos en klassiek sieraad? Met zilveren oorbellen kunt u alle kanten op! Ook zijn oorbellen van zilver geschikt als cadeau voor een jubileum, verjaardag, trouwdag of om zomaar cadeau te geven. Doordat zilver één van de mooiste en glimmende edelmetalen is die er zijn, is deze geschikt voor iedere gelegenheid en past het bij iedere outfit. Gaat uw voorkeur uit naar een subtiel zilveren sieraad? Dan zijn oorknopjes van zilver iets voor u! Mogen uw oorbellen gezien worden? Kijk dan eens naar oorringen!

Diamondsbyme biedt u de mogelijkheid om uw zilveren oorbellen, oorknopjes of oorringen persoonlijk te maken met verschillende edelstenen. De zilveren oorbellen die door Diamondsbyme worden aangeboden zijn gemaakt van 925 zilver.

Zilveren oorbellen kunnen na verloop van tijd oxideren door zonlicht of het dragen van metaal. Over het algemeen heeft 90% van de mensen hier geen last van. Mocht u hier toch last van hebben, dan biedt platina een uitkomst!

Diamondsbyme hecht veel waarde aan kwaliteit. Zilveren sieraden vanaf 2 gram moeten in Nederland volgens de wet gekeurd worden bij een door Nederland gecertificeerd bedrijf zoals bijvoorbeeld Waarborg Holland in Gouda. Na het keuren wordt er door hen een keurteken in geslagen en een teken van de goudsmid die het gemaakt heeft.