Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Zilveren oorbellen

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Zilver ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen

Zilveren oorbellen personaliseer je bij DiamondsByMe helemaal naar eigen smaak. In onze collectie vind je zilveren oorstekers, oorhangers en oorringen. Of je nu van klassiek, modern of exclusief houdt – onze zilveren oorbellen stel je zelf samen. Pas het edelmetaal aan naar zilver en perfectioneer de zilveren oorbellen vervolgens door voor eventuele edelstenen te kiezen. Pas als jij tevreden bent, gaan onze goudsmeden de zilveren oorbellen voor je maken. Dit doen ze in ons eigen atelier in Nederland.

Zilveren oorstekers, oorhangers en oorringen

Zilveren oorbellen hebben een glanzende witte uitstraling. Deze glimmende sieraden zijn perfect om te krijgen én te geven. Omdat de prijs van zilver lager ligt dan goud of platina, zijn deze sieraden goed betaalbaar. Dit maakt zilveren oorstekers, oorhangers of creolen een perfect cadeau voor allerlei gelegenheden; een verjaardag, het behalen van een diploma, een jubileum of geboorte... Met sieraden vier je het leven.

Zilveren oorbellen, of toch witgoud?

Zilver is een edelmetaal dat net zoals goud uit de aardbodem wordt gewonnen. Het glimt prachtig en is relatief zacht. Om deze reden kan een goudsmid er de mooiste sieraden van maken. Om een goede hardheid te krijgen, gebruikt een goudsmid wel bijzet metalen. Geen enkel sieraad bestaat namelijk uit honderd procent zilver, net zoals er geen enkel sieraad uit honderd procent (24 karaats) goud bestaat. Natuurlijk zijn alle sieraden bij DiamondsByMe wel van eerste gehalte zilver. Dit herken je aan het 925 keurmerk, wat betekent dat er 92,5 procent puur zilver gebruikt is.

Maar naast de prijs, is er ook een verschil tussen zilver en witgoud als het gaat om het uiterlijk. Zo glanst zilver prachtig, maar bestaat er de kans dat jouw zilveren oorbellen na verloop van tijd wat zwart verkleuren. Gelukkig kan je dit verhelpen door ze te poetsen. Hierna glimmen de zilveren oorbellen weer volop. Met witgouden oorbellen krijg je dit probleem niet: witgoud heeft een ijzige witte kleur die wordt verkregen door een rhodiumlaagje. Dit edelmetaal ontstaat door een combinatie van metalen. Meestal wordt het goud hiervoor gecombineerd met palladium of nikkel.

Verschil zilver en witgoud

Zilver en witgoud. Beide metalen hebben die witte glans. En dan is daar ook nog platina! Je zou ze zomaar met elkaar kunnen verwarren. Toch zijn er verschillen. Als je al een paar witgouden en zilveren oorbellen in onze shop hebt bekeken, dan valt je waarschijnlijk op dat de prijs van witgoud hoger ligt – en dat van platina nóg hoger. Het prijsverschil tussen zilver en witgoud zit hem in de kostbaarheid. Goud is minder aanwezig in de aardbodem dan zilver.

Met bijpassende ring of bijpassend collier

Draag je graag meerdere sieraden tegelijkertijd? Dan is het wel zo mooi als je nieuwe zilveren oorbellen matchen met je ring of ketting. Dat snappen we bij DiamondsByMe maar al te goed. Om deze reden kan je in onze shop zilveren oorbellen met bijpassende ring, of met een bijpassend collier bestellen. Al onze ringen en colliers zijn aan te passen. Kies dus ook hiervoor zilver en voor dezelfde edelstenen.

Een andere manier om een bijpassende ring of bijpassend collier te vinden, is door de naam van de oorbellen in onze zoekbalk te typen. Zijn er matchende ringen of colliers in onze collectie, dan verschijnen ze op je beeldscherm. Een paar voorbeelden van zulke sieraden sets: Lieke, Dodie of Tessa. Tik je deze namen in, dan zie je complete sieraden sets verschijnen. Natuurlijk helpen we je graag bij het vinden van een bijpassende ring of bijpassend collier bij je zilveren oorbellen. Neem hiervoor contact met ons op!