Smaragd oorbellen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Oorbellen met smaragd

Oorstekers Oorstekers
Oorhangers Oorhangers
Creolen Creolen
Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Klassiek Klassiek
Modern Modern
Filteren
',
Geselecteerde filters Smaragd ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Levenslange garantie
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Verras haar met een zelf ontworpen design
Oorbellen met smaragd

Smaragd is een van de meest fascinerende edelstenen en met zijn intense kleur groen is hij een van de mooiste groene kleuren die er in de natuur voorkomen. In het verleden werd de smaragd vaak gezien als een heilige steen. De mensen van toen dachten dat een smaragd helende krachten had en je veel geluk zou toebrengen. Diamondsbyme heeft de bijzondere smaragd nu ook verwerkt in verschillende oorbellen die de mooiste kleur groen uit de smaragd kunnen halen.

Oorbellen met smaragd zijn altijd trendy en tijdloos. Het maakt niet uit wat u aanheeft of waar u heengaat, smaragd oorbellen passen altijd en overal bij. Deze bijzondere edelsteen past namelijk bij alle oogkleuren en huidtypes waardoor u er zeker van kunt zijn dat u er geweldig uitziet.

Smaragd is een edelsteen die over het algemeen insluitsels in de steen heeft, dit zorgt ervoor dat je meer “dingetjes” in de edelsteen ziet. Wij vinden het mooi, u kunt hieraan zien dat het een echte natuurlijke edelsteen is. Alleen top smaragden hebben geen of nauwelijks insluitsels. Wij leveren een medium tot hoge kwaliteit smaragd in onze oorbellen.

Bij Diamondsbyme maken we ook eigen ontwerpen voor klanten. Neem eens contact met ons op en wij laten u direct met een sieraden designer praten. Zo kunt u een echt persoonlijk sieraad ontwerpen dat niemand anders heeft. En over de prijs zult u verbaasd zijn.