Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Oorbellen met robijn

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Robijn ',
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gegarandeerd de laagste prijs
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Oorbellen met Robijn

De robijn staat bekend als een edelsteen met een diepe rode kleur die ook wel duiven-bloedrood genoemd wordt. De steen is uitstekend voor het opladen van de energie niveaus en kan uw geest stimuleren om positiever en zelfverzekerder in het leven te staan.

Oorbellen kunnen de schoonheid van uw gezicht accentueren als geen enkele andere accessoire dit kan. Als uw gezicht een lange vorm heeft, kunt u het beste kiezen voor kleine, ronde oorbellen met robijn. Heeft uw gezicht een meer vierkante vorm? Dan kunt u juist het beste gaan voor oorbellen van grotere formaat. Door de unieke kleur van het edelmetaal kunt u de beste facetten van uw gezicht benadrukken. In combinatie met de bijzondere robijn heeft u een unieke mengeling van kleur en materiaal dat samengevoegd is in uw favoriete paar oorbellen.

De opvallende kleur van de robijn is erg modieus en doet denken aan prachtige rode bont, nagels en lippenstift. Deze drie onderdelen kenmerken de modieuze vrouw op de meest ultieme manier. Een goed ontwerp is het halve werk en hier helpen wij u daarom graag bij. DiamondsByMe biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit robijnen in verschillende vormen zodat u uw eigen perfecte paar oorbellen met robijn kunt creëren.

Ieder sieraad wordt met de hand vervaardigd in ons eigen atelier, zo heeft u een echt Nederlands product. Onze ambachtsmensen zijn dagelijks bezig met het maken van nieuwe ontwerpen om de collectie uit te breiden. Het maken van het juiste ontwerp kost veel tijd, en wij hadden graag gezien dat de collectie al veel groter was. Heeft u zelf ergens anders een mooi ontwerp gezien voor oorbellen of heeft u een eigen idee, neem dan eens contact met ons op, wij doen u graag een offerte die zeer interessant voor u zal zijn.